Ingezonden persbericht

PERSUITNODIGING

9 JANUARI OM 15.30 UUR COOLSTE MOMENT OP DE VAKANTIEBEURS...

LANCERING COOLTRAVEL BOEK 'THE MOST EXCEPTIONAL TRAVEL SPOTS'

Amsterdam, 7 januari 2008 - Hij is er weer en nu aantrekkelijker dan ooit: het nieuwe CoolTravel boek. Een 168 pagina's tellend droomboek met als titel 'The Most Exceptional Travel Spots' boordevol droombelevenissen, warm beschreven door reisprofessionals en fraai in beeld gebracht door topfotografen. Op woensdag 9 januari tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht wordt dit coolste reisboek van de wereld om 15.30 uur in Congreszaal Irene aan de pers gepresenteerd. Het CoolTravel boek is een initiatief van Cool Unlimited in Amsterdam.

Het prachtig vormgegeven CoolTravel boek - uitgegeven door Cool Unlimited - is een bron van inspiratie voor volgende vakanties of om thuis heerlijk bij weg te dromen. Het boek telt 168 pagina's vol bijzondere reisverhalen afgewisseld met indrukwekkende beelden. Het boek is via www.coolunlimited.org en vanaf 14 januari bij de betere boekhandel (ISBN 978 90 809909 6 8) verkrijgbaar in twee versies; een grote gebonden salontafeleditie met harde cover en een wat kleinere versie met flexibele cover voor respectievelijk ¤ 45 en ¤ 29. Op de Vakantiebeurs is het boek verkrijgbaar in het CoolTravel Café (Hal 3, stand A090) en gelden speciale beurstarieven van ¤ 25 en ¤ 15!

Het CoolTravel boek is gebaseerd op online onderzoek onder vele duizenden consumenten in diverse landen. Via www.cooltravel.org hebben zij gestemd op de coolste reisbestemming, met motivatie en op de coolste landenslogan.

Op de Vakantiebeurs kunnen bezoekers deelnemen aan de CoolTravel Awards, die Cool Unlimited samen met de Vakantiebeurs organiseert. In het CoolTravel Café kunnen stemmen worden uitgebracht op de coolste stand, de coolste reisadviseurs, de coolste reisbestemming en de coolste landenslogan. Op vrijdagavond 11 januari om 20.00 uur wordt in het CoolTravel Café bekendgemaakt wie genomineerd zijn en zondagmiddag 13 januari wordt onthuld wie de CoolTravel Awards hebben gewonnen.

Via internet hebben al 6.000 Nederlanders hun stemmen uitgebracht. In de voorlopige tussenstand gooit Australië hoge ogen als meest coole reisbestemming voor 2008. Ook de Australische slogan So where the bloody hell are ya doet het goed bij de bezoekers van www.cooltravel.org. Grappig is dat 71% van de stemmers nog nooit op zijn of haar coolste reisbestemming is geweest...

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht