HEC benoemt nieuw plaatsvervangend directeur en drie sectormanagers

09/01/2008 08:48

Het Expertise Centrum



 

Den Haag - Met ingang van heden is mevrouw B.J. (Boudien) Glashouwer RE RI CISA benoemd tot plaatsvervangend directeur. HEC is ingericht naar marktsectorgroepen. Er zijn drie nieuwe sectormanagers voor de sectoren Infrastructuur, Veiligheid en Bestuur aangesteld.

Sinds 2000 is Boudien Glashouwer verbonden aan Het Expertise Centrum als seniorconsultant. Ze houdt zich onder meer bezig met audit en advisering op het gebied van strategie en beleid, beheersing bedrijfsprocessen en informatiekunde. Boudien Glashouwer volgt drs. R.A.M. (Rob) Meijer op als Plaatsvervangend directeur en ir. P. (Paul) Wielaard als Sectormanager Infrastructuur.

drs. J.E. (Jan) van Veenen werkt sinds januari 2007 bij HEC als seniorconsultant en zal drs. E.J. (Bert) Aalbers opvolgen als Sectormanager Veiligheid. Jan van Veenen werkt vooral aan vraagstukken waar ICT- en organisatie-ontwikkeling bij elkaar komen.

Mevrouw drs. P.R.B. (Patty) Heemskerk volgt drs. R.A.M. (Rob) Meijer op als Sectormanager Bestuur. Patty Heemskerk startte in 2001 bij HEC en heeft 20 jaar ervaring met informatievoorziening in de publieke sector en in het bijzonder in de zorg.





http://www.hec.nl