Ingezonden persbericht


Communicatie

Uitnodiging perspreview ESEF/Techni-Show 2008

Publicatiedatum: 07-12-2007

Geachte redactie,

De Nederlandse maakindustrie vindt u van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Gelijktijdig vinden dan de beurzen Techni-Show en ESEF (1 dag korter) plaats. Bijzonder omdat het voor de Techni-Show de 25ste editie is; niet te missen omdat aan beide beurzen een scala aan extra activiteiten is gekoppeld. Van Industriedebat tot Designforum van Vakkanjers tot de VIMAG Ontbijtsymposium. De nominaties voor EEA Awards en de Techni-Show Innovatie Awards brengen de state-of-the-art in beeld.

We nodigen u uit voor de perspreview op donderdag 10 januari in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs aan de Croeselaan in Utrecht. We starten om 10.00 uur. We informeren u over beide beurzen, de activiteiten, de nominaties en de nieuwste resultaten van het investeringsonderzoek onder bezoekende bedrijven.

U wordt geïnformeerd door:


* Pieter Dirk Waltheer, projectmanager VNU Exhibitions Over ESEF en Techni-Show en het investeringsonderzoek


* Richard Boske, voorzitter Federatie Productie Technologie presenteert de nominaties voor de Techni-Show Innovatie Awards 2008


* Het Polygoonjournaal met de allereerste editie van Techni-Show


* Prof.dr.ir. Arthur O. Eger van Universiteit Twente maakt als juryvoorzitter nominaties EEA Awards bekend.

De genomineerden voor de Techni-Show Innovatie Awards en de EEA Awards zullen aanwezig zijn om in een marktsetting hun nominaties zelf toe te lichten aan de pers. Tijdens de informele lunch is er alle gelegenheid om te netwerken. De persbriefing is naar verwachting om 13.00 uur afgelopen.

Wilt u ons laten weten of u gebruik maakt van onze uitnodiging? Uw auto kunt u parkeren op een van de terreinen van de Jaarbeurs. Na aanmelding ontvangt u van ons een speciale persparkeerkaart, waarmee u kunt parkeren op het VIP-terrein.

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe

Wim Weijmans
Pers & PR

P.S . Direct na de persbijeenkomst een vakantie uitzoeken? Dat treft: de Vakantiebeurs is in volle gang. Als u dit wenst kunnen wij voor deze dag een toegangskaart voor u verzorgen.

./. Bijlage: Fax-antwoordformulier http://press.vnuexhibitions.com/NR/rdonlyres/276F06EC-48A5-4AA6-9796-131083DEE9E5/9514/faxantwform.pdf