Gemeente Bernheze


10 Januari welkomstdag voor werkzoekenden en mensen met bijstand

Met ingang van dit nieuwe jaar gaan inwoners van de gemeente Bernheze naar een ander `werkplein' voor sociale zaken, werk en inkomen. Werkplein Frisselstein in Veghel neemt vanaf 1 januari 2008 de rol over van Werkplein Maasland in Oss. Bent u een inwoner van gemeente Bernheze? Dan kunt u vanaf nu gebruikmaken van alle diensten die het CWI, UWV en Optimisd u vanuit Veghel bieden.

Om gelijk goed van start te gaan, bent u van harte welkom om naar de welkomstdag in ons gemeenschappelijk pand te komen. U krijgt de kans om kennis te maken met `Frisselstein' en de medewerkers, we vertellen waar we u allemaal bij kunnen helpen en u kunt direct alle vragen stellen waar u mogelijk mee zit.

Welkomstdag
U bent op donderdag 10 januari 2008 tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom op de speciale welkomstdag van Werkplein Frisselstein in Veghel, Frisselsteinstraat 6 in Veghel (0413 - 784530).

Wij zorgen dat de koffie / thee met lekkers klaarstaat!

Werkplein Frisselstein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in de parkeerhavens aan de Beatrixsingel.

Wij hopen u persoonlijk te kunnen verwelkomen op onze startdag!

CWI, UWV en Optimisd*
Werkplein Frisselstein


* Optimisd is de sociale dienst van Schijndel, Sint Michielsgestel en Veghel. Vanaf 1 januari 2008 helpen we ook inwoners van gemeente Bernheze bij begeleiding naar een betaalde baan en het verstrekken van een (tijdelijke) bijstandsuitkering en bijzondere bijstand.