Gemeente Wageningen

Uitreiking eerste deelnamecertificaat Goed klimaat in Wageningen

Donderdag 10 januari a.s. reikt wethouder S.Efdé het eerste deelnamecertificaat van de energiebesparingscampagne 'Goed Klimaat in Wageningen' uit aan een grote Wageningse organisatie.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn!

Programma:
14.45 uur: welkom en toelichting op de campagne door wethouder Efdé 14.55 uur: toelichting op deelname aan de campagne door de ontvanger van het certificaat
15.05 uur: ondertekenen en uitreiken van het certificaat 15.15 uur: gelegenheid tot vragen stellen door de pers 15.30 uur: afsluiting met een drankje
Locatie: stadhuis (Markt 22).

Achtergrond
Om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering, organiseert de gemeente Wageningen de campagne 'Goed Klimaat in Wageningen'. Het doel is zoveel mogelijk energiebesparing in Wageningen in 2008!

Alle bedrijven en instellingen van Wageningen en ook alle huishoudens kunnen aan deze campagne deelnemen. Ook de gemeente zelf doet mee. Voorwaarde voor deelname is, dat er in 2008 maatregelen genomen worden die daadwerkelijk leiden tot lager energiegebruik. De voorgenomen maatregelen worden op een aanmeldingsformulier doorgegeven aan de gemeente en de gemeente verstrekt vervolgens een deelnamecertificaat. Bedrijven kunnen het certificaat op een zichtbare plek in het bedrijf ophangen, huishoudens kunnen het certificaat voor het raam hangen. Bij veel deelnemers wordt duidelijk dat dit onderwerp leeft in Wageningen en dat gezamenlijk een aanzienlijke CO2-reductie gerealiseerd kan worden in 2008.

Zie ook: `Goed klimaat in Wageningen' (logo op de homepage).