NH Hoteles start 2008 met nieuwe aanwinst op de Veluwe

10/01/2008 11:10



PR Newswire



HILVERSUM, Nederland, January 10 /PRNewswire/ --

- NH directeur Arco Buijs trots op aanwezigheid op de Veluwe!


- Met de overname van De Sparrenhorst te Nunspeet vervult NH lang gekoesterde wens.


- Door de toevoeging van dit schitterende conferentiehotel beschikt NH Hoteles nu in totaal over 32 hotels in Nederland.

Vandaag maakt NH Hoteles bekend dat Conference Resort De Sparrenhorst in Nunspeet wordt toegevoegd aan de huidige portfolio. NH Hoteles beschikt zo in totaal over 32 hotels met 5977 kamers in Nederland. Arco Buijs - Business Unit Director Benelux, UK, France & Africa - is uitermate trots op deze nieuwe aanwinst in de collectie NH hotels. 'De Sparrenhorst past perfect in de huidige portfolio, waarin we al geruime tijd op zoek waren naar een goede aanvulling op de Veluwe. Die wens is nu werkelijkheid geworden en daar ben ik trots op. De Sparrenhorst is een zeer stijlvol en modern designhotel. Wij zijn zeer enthousiast over het concept en de inrichting, die beide door Els Willemse zijn ontwikkeld. Ik denk dat we met onze inmiddels 32 hotels op diverse interessante locaties in Nederland op de juiste manier uitbreiden.'

Het voormalige Conferentiehotel De Sparrenhorst wordt onder de naam NH De Sparrenhorst in eigendom van NH Hoteles opgenomen in de hotelportfolio en zal onder het NH merk gemanaged worden. NH Hoteles zet het huidige management voort en zal naar synergie streven met andere NH hotels op het gebied van reserveringen, inkoop, sales & marketing programma's en diverse operationele zaken.

Het 4 sterren conferentie hotel is gelegen op een top locatie in Nunspeet op de Veluwe. De Sparrenhorst heeft doordeweeks een exclusieve focus op conferentie gasten en is dé meetinglocatie in Gelderland. Het 4 sterren NH hotel beschikt over 117 hotelkamers. Alle kamers beschikken al over en/of zullen in de komende maanden voorzien worden van de standaard services van NH Hoteles, zoals WIFI internetaansluiting, Aqua de la Tierra badproducten, Women Style rooms en het NH kussenmenu (keuze in hoofdkussens). Daarnaast biedt het hotel 18 zalen, een theater met een capaciteit van 220 stoelen, 2 restaurants, een patio, Grand Cafe, binnenzwembad, sauna en fitness.

Over NH Hoteles

NH Hoteles (http://www.nh-hotels.com) is de derde keten van zakenhotels in Europa. NH Hoteles heeft 340 hotels met 49,480 kamers in 24 landen in Europa, Amerika and Afrika. NH Hoteles heeft momenteel 48 nieuwe hotelprojecten in ontwikkeling met ruim 9,000 nieuwe kamers. NH Hoteles staat bekend om haar service en hotelfaciliteiten, ontworpen met aandacht voor decor en comfort. NH hotels bieden de meest geavanceerde technologie, ontwikkeld om de communicatie van de gast zowel zakelijk als privé zo goed mogelijk te faciliteren. Restaurants vormen een andere prioriteit bij NH Hoteles, ze bieden de gast uitstekende kwaliteit. De bekende restaurateur en chef-kok Ferran Adriá, 'schepper' van of El Bulli restaurant is een samenwerkingsverband met NH aangegaan. Samen worden nieuwe concepten ontwikkeld en geïntroduceerd, zoals 'nhube', vernieuwende ruimtes in de hotelsector die een combinatie van eten, vrije tijd en rust bieden voor de gast, en 'Fast Good'.

Een foto van Arco Buijs - Directeur NH Hoteles is rechtenvrij beschikbaar op http://www.anp-photo.com

VOOR MEER INFORMATIE / INTERVIEWS / BEELDMATERIAAL, Marieke van der Linden, Communications & Public Relations Manager, NH Hoteles Netherlands/Belgium/UK/France/Africa, Tel: +31-35- 6-299-299, Mobile: +31-6-21-28-05-17, Email: m.linden@nh-hotels.com