Gemeente Zijpe


2008-01-10 Speciaal voor ondernemingen: de Koning Willem I prijs 2008

De Koning Willem I stichting kent één keer per twee jaar een prestigieuze onderscheiding toe aan Nederlandse ondernemingen die excelleren in durf, daadkracht, doorzettingsvermogen en innovatie.

De Koning Willem I prijs 2008 is de nationale ondernemingsprijs die wordt toegekend door de Koning Willem I stichting met actieve steun van het Ministerie van Economische Zaken. Deze prijs wordt sinds 1958 toegekend. In 2008 zal dit voor de 25ste keer plaatsvinden. Op 29 mei 2008 zal de prijs worden uitgereikt door Zijne Koninklijke hoogheid Prins Willem-Alexander, ere voorzitter van de stichting.

Met het uitreiken van de prijs stelt de Koning Willem I stichting zich ten doel:

bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de

Nederlandse economie;


- het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat op de welvaart van Nederland te

benadrukken;


- een onderneming te belonen voor goed ondernemerschap;


- durf, daadkracht en doorzettingsvermogen te honoreren;


- creatief en innovatief ondernemerschap te stimuleren.

Durft u de uitdaging aan?

Als u van mening bent dat uw bedrijf durft, daadkracht vertoont, doorzettingsvermogen heeft en innovatief bezig is; meldt u dan aan. Uw onderneming moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zich bewegen in een concurrerende markt en privaat gefinancierd zijn.

Nadere informatie over de selectie- en nominatieprocedure evenals het reglement treft u aan op de website: www.kw1prijs.nl

Het aanmeldingsformulier dient uiterlijk 7 februari 2008 per mail of post zijn ingeleverd bij het Secretariaat van de Koning Willem I stichting, p/a NIVE, Postbus 148, 2280 AC Rijswijk.

Indien u zich als onderneming aanmeldt, laat het ons dan weten via onze

e-mail: postbus5@zijpe.nl t.a.v. het taakveld Communicatie.