Gemeente Woerden

Parkeergarage Castellum langer open

10 jan 2008
Op maandag tot en met donderdag is de parkeergarage voortaan geopend tot 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur. Goed nieuws voor mensen die in Woerden uitgaan. Inrijden kan op vrijdag en zaterdag dus voortaan tot twaalf uur 's nachts. Uitrijden kan altijd. Een andere verruiming van de openingstijden vindt plaats in verband met de markt.
Marktkooplui en hun klanten kunnen op woensdagochtend voortaan vanaf 7.00 uur terecht.
Ook wordt de mogelijkheid geboden om bij bijzondere gelegenheden tegen betaling langere openingstijden aan te vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een evenement.

Meer aanpassingen
Het is mogelijk om uw klanten, relaties of gasten een uitrijdkaart aan te bieden. De uitrijdkaart kost 6, - en kan aangevraagd worden bij het Parkeerservicebureau aan de Havenstraat. Het parkeerservicebureau is geopend van maandag tot en met donderdag van 13.00 - 18.00 uur en op vrijdag van 13.00 - 21.00 uur.

Op straat parkeren is in de vroege avonduren aantrekkelijker. Het zijn vooral bewoners die deze wens naar voren hebben gebracht. De eindtijd voor het betaald parkeren op straat is teruggebracht naar 18.30 uur.

Parkeren in de binnenstad
Wilt u meer informatie over parkeren in de binnenstad? Haal dan de folder `Parkeren in de binnenstad', gratis verkrijgbaar bij stadhuis, Parkeerservicebureau en parkeergarage Castellum. De folder kunt u ook downloaden (zie hieronder).

Zie ook:

* Parkeergarage Castellum

* Nieuwe folder parkeren in de binnenstad

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |