Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Directeur Wetzel: Bevestiging dat onze formule de beste is Sunny Cars wint glansrijk de negende 'Reis-Oscar'

Nieuw-Vennep, 10 januari 2008 ­ Voor de negende opeenvolgende keer heeft Sunny Cars de prestigieuze Reisrevue Veer voor Beste Autoverhuurder gewonnen. En opnieuw overtuigend, want 79% van de reisagenten vindt Sunny Cars de allerbeste van 2007! Dit is de op één na hoogste score die tijdens het jaarlijkse prijzenfestival op de vakdag van de Vakantiebeurs werd behaald. Holiday Cars (12%), Avis (4%) en Hertz (3%) volgden op gepaste afstand.

Op naar de tien!
,,Zonder arrogant te willen worden, hadden we dit eigenlijk ook wel een beetje verwacht", zegt directeur Michael Wetzel van Sunny Cars trots. ,,Reisagenten begrijpen dat hun klanten met de Sunny Cars-formule altijd het beste van het beste krijgen en ook nog eens voor de scherpste tarieven. Dus selecteren wij bijvoorbeeld Alamo in de VS, Avis in Suriname en Hertz in Europa. Bovendien maken wij veel werk van de ondersteuning en service aan de reisagenten. Dat daar veel waardering voor is, blijkt uit deze negende Veer. Geweldig!

Veren Reisrevue felbegeerd
De uitreiking van de Veren in 38 categorieën door Reisrevue, Nederlands grootste onafhankelijke reisvakblad, staat in hoog aanzien in de reisbranche. De 'Reis-Oscars' zijn namelijk het resultaat van onderzoek door Trendbox onder 1500 reisagenten. De uitreiking was ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs in Utrecht.
Sunny Cars biedt vakantiegangers een huurauto zonder zorgen op meer dan 5000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs, dus zonder extra kosten. Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf is marktleider in Nederland. Circa 90 procent van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Bovendien is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl.