AutoRai

Hyundai introduceert zeer aantrekkelijke business editions

(1/10/2008)
Hyundai begint het nieuwe jaar direct sprankelend met een zeer aantrekkelijk actiemodel. Voor de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe introduceert Hyundai de zogenaamde business edition. Deze nieuwe business editions kenmerken zich door een zeer rijke uitrusting voor een prettige prijs.

Beide populaire SUVâs zijn voorzien van een volledig geïntegreerd navigatiesysteem én parkeersensoren, waarvoor niets extra hoeft te worden betaald. De nieuwe business editions zijn direct leverbaar.

De Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe zijn de populairste SUVâs van Nederland. Het design, de rijke uitrusting, de prettige rijeigenschappen, de hoge mate van functionaliteit én het gegeven dat beide autoâs met diverse diesel- en benzinemotoren verkrijgbaar zijn, zorgen er voor dat deze Hyundaiâs erg gewild zijn en dat ook blijven. De nieuwe Hyundai Tucson business edition en de nieuwe Hyundai Santa Fe business edition geven deze stoere SUVâs extra elan. Dat komt onder meer door de aantrekkelijke inhoud van het pakket extraâs, dat de klant behalve gemak en comfort ook volop voordeel biedt.

De pakkende prijs voor de Hyundai Tucson business edition bedraagt ⬠25.395. De Hyundai Santa Fe business edition is verkrijgbaar vanaf ⬠36.895. Behalve een volledig in het dashboard geïntegreerd navigatiesysteem en parkeersensoren zijn de Hyundai Santa Fe en Hyundai Tucson business editions standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, climate control en cruise control. En natuurlijk zijn beide modellen leverbaar met benzinemotoren of met dieselkrachtbronnen die zijn gekoppeld aan een handgeschakelde of een automatische transmissie.

Het navigatiesysteem in de Hyundai Tucson business edition heeft een consumentenprijs van ⬠950. Het totale voordeel van het pakket komt hiermee voor de Hyundai Tucson business edition op ⬠1.445. Het navigatiesysteem met een groot scherm van Pioneer dat naadloos in het dasboard van de Hyundai Santa Fe business edition wordt gemonteerd heeft een consumentenwaarde van maar liefst ⬠1.800. De navigatiesystemen zijn voorzien van een duidelijk kleurenbeeldscherm en de kaart van Europa. Het totale consumentenvoordeel van de Santa Fe business edition bedraagt ⬠2.295.

Deze nieuwe Hyundai business editions zijn leverbaar op de Style-uitvoeringen van de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe. Bij de Hyundai Tucson betreft dit de 2.0i CVVT 2WD. Bij de Santa Fe is de business edition leverbaar op de uitvoering met een 2.7i V6 motor en een 2.2 CRDi VGT dieselmotor met zowel vijf als zeven zitplaatsen, 2WD en 4WD, handgeschakeld en met automatische versnelling.