Ryanair


---

10.01.08

Ryanair Roept KLM op om te Stoppen met Schandalige Brandstoftoeslag

ALLEEN RYANAIR GARANDEERT GEEN BRANDSTOFTOESLAG

Ryanair, Europa's grootste low fares airline heeft vandaag (10 jan.) ter gelegenheid van KLM's schandalige verhoging van haar brandstoftoeslag tot EUR88 per vlucht, haar "geen branstoftoeslag ooit" garantie hernieuwd.
De zoveelste stijging van KLM's brandstoftoeslag is niet te verantwoorden aangezien KLM bevestigt dat 78% van haar brandstofvoorraad voor 2007/2008 "gehedged" is aan $65 per barrel, hetgeen $30 minder is dan de huidige marktprijs.

David Gering, Ryanair's commercieel directeur Benelux zei hierover vandaag:

"Ryanair blijft de enig luchtvaartmaatschappij die garandeert dat ze geen brandstoftoeslag ooit zal heffen. Zelf als de olieprijs stijgt tot $200 per barrel! KLM klopt passagiers op een schandalige manier geld uit hun zak door hun brandstoftoeslag op te drijven ondanks het feit dat ze hun kerosine $30 per barrel goedkoper dan de huidige marktprijs gekocht hebben.

Passagiers die deze brandstoftoeslag-afpersing willen voorkomen moeten zo snel mogelijk naar www.ryanair.com surfen, waar Ryanair 2 miljoen vluchten in de aanbieding heeft voor EUR10 (inclusief belasting). Passagiers die voor a.s. maandag middernacht een vlucht van Ryanair boeken, krijgen een 2e vlucht GRATIS! Dat betekent dat hierop ook geen belasting, kosten of brandstoftoeslag betaald hoeft te worden."

Aanbod onder voorwaarden, zie www.ryanair.com voor meer info.


---