Time : 15:41:35
Date : 10 January 2008
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

Teruggevonden gestolen voorwerpen te Charleroi : dossier Parafusion bis De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Brussel en van onderzoeksrechter De Coster - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :
De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft tijdens een grootscheepse actie een dievenbende opgerold die zich schuldig maakte aan woninginbraken in heel het land.
Bij huiszoekingen op 6 september en 14 november 2007 in het zigeunermilieu in Charleroi werden grote hoeveelheden juwelen en andere voorwerpen teruggevonden waarvan de herkomst tot op heden niet kon worden achterhaald.
De federale gerechtelijke politie en het Parket van Brussel zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaars. Verschillende voorwerpen konden al worden gelinkt aan feiten van inbraak, waardoor de onderzoekers weten dat de bende reeds geruime tijd actief was.
Door het verspreiden van foto's van de teruggevonden juwelen/voorwerpen hopen de speurders nog meer rechtmatige eigenaars op te sporen.
Wij verzoeken uitdrukkelijk om een formele herkenning (100%) van de voorwerpen die u aanduidt. Het heeft geen zin om voorwerpen te claimen die gelijken op uw nadeel.

Alle foto's staan afgebeeld op de politiewebsite www.politie.be, bij de opsporingen in de rubriek "waardevolle voorwerpen / teruggevonden"

Herkent u voorwerpen, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 91.119 of reageer online. Vergeet zeker niet volgende gegevens mee te delen :

- referentie : dossier Parafusion bis + het fotonummer van het herkende voorwerp,

- plaats en datum van de diefstal, indien mogelijk het proces-verbaal nummer,

- uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, contactgegevens)
Voor meer informatie kan u terecht bij de federale gerechtelijke politie Brussel.
Tel. 02 223.91.20 - 02 223.91.00
Fax. 02 223.91.35
E-mail fedpol06@skynet.be