Ingezonden persbericht


Myspace lanceert nieuw kanaal: myspace celebrity(tm)

Myspace celebrity stelt bekendheden in staat om direct met fans te communiceren

MySpace onthult meer dan 300 profielen van bekendheden waaronder Ashton Kutcher, Britney Spears, Hayden Panettiere, Jamie Foxx, Kimora Lee Simmons, Lauren Conrad, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton,Tom Hanks, Vince Vaughn, Zach Braff, en vele anderen.

Vanaf vandaag biedt MySpace Celebrity exclusieve content waaronder interviews, blogs, video's, foto's van Balthazar Getty, Elijah Wood, Ellen Page, Jenna Fischer, Kim Kardashian en Matthew McConaughey

LOS ANGELES/ AMSTERDAM-10 January, 2008-MySpace, het grootste sociale netwerk in de

wereld, lanceert vandaag MySpace Celebrity (http://celebrity.myspace.com). Het kanaal biedt nieuws, blogs, video's en evenementen uit de internationale entertainment wereld. MySpace Celebrity wordt het meest prestigieuze online kanaal voor sterren om direct met fans te communiceren en geeft alle MySpace leden de mogelijkheid direct te communiceren met hun favoriete sterren.

Met de lancering worden meer dan 300 officiële MySpace profielen gepresenteerd van acteurs, muzikanten, sporters, comedians en andere bekendheden.

'MySpace Celebrity is de nieuwe homepage van Hollywood. Bekendheden hebben MySpace sinds het ontstaan van de site gebruikt en het is een logische stap voor ons om hen een volledig kanaal te bieden, waarmee ze hun imago zelf in de hand kunnen houden,' zei Tom Andersen, President en mede oprichter van MySpace. 'We willen dat MySpace gebruikers op de zelfde manier contact kunnen maken met deze bekendheden zoals al eerder met muzikanten.'

Het kanaal geeft de sterren de mogelijkheid om hun eigen projecten te promoten, zich uit te spreken, roddels tegen te spreken, hun imago zelf te beinvloeden en direct te communiceren met hun fans. Fans kunnen vrienden worden met de sterren, hen berichten sturen , 'comments' achterlaten op de pagina's van de sterren en video's bekijken en delen.

MySpace Celebrity zal een uitgebreide verzameling bieden van originele, exclusieve content van sterren, waaronder:
o Featured Icon ­ Een ster in de spotlight, waar speciale aandacht wordt besteed aan hun projecten en persoonlijke projecten en foto's en blogs delen met fans. Mathew McConaughey heeft voor de lancering een exclusief interview gegeven dat te vinden is op MySpace Celebrity. Binnenkort wordt deze plek ingenomen door 50 Cent, Zach Braff en Jessica Alba. o Behind The Scenes ­ Video materiaal van 'achter de schermen'. Elijah Wood and Heloise Williams (Simian Records) hebben exclusief materiaal beschikbaar gesteld op MySpace Celebrity. Binnenkort volgen videos van Samantha Ronson en Lisa Rinna. o Exclusive Video ­ Hier worden speciale MySpace programma's getoond, waaronder 'The Fit', een kijkje in de kast van de sterren. De Kardashian sisters zijn als eerste aan de beurt met een exclusieve video en worden binnenkort opgevolgd door Mike D, Andy Samberg en Natasha Beddingfield.
o Celebrity Impact ­MySpace Celebrity geeft de goede doelen waar sterren zich aan hebben verbonden alle aandacht, waaronder bijvoorbeeld Balthazar Getty en binnenkort Teri Hatcher. o Rising Star ­ Opkomend talent en hun projecten. Ellen Page is zo een opkomend talent en heeft een exclusieve video op de site.
o Celebrity Q&A- Excusieve interviews met sterren over nieuws, roddels en nog veel meer. Jenna Fischer van The Office is de eerste en binnenkort One Republic en Olivia Wilde. o Celebrity Blog ­ MySpace Celebrity stelt de blogs van de sterren centraal. Tom Hanks was de eerste en Ashley Tisdale vertelt meer over haar recente operatie. o Celebrity News ­ People.com is de exclusieve partner voor nieuws op MySpace Celebrity. o Celebrity Photos ­ Getty Images voorziet dagelijks de nieuwste foto's van de sterren. De 'offline' lancering van MySpace Celebrity is volgende week in Park City in Utah van 18 ­ 22 januari. Begin februari volgt de lokale versie op MySpace Nederland ­ http://nl.myspace.com



Ingezonden persbericht