KNHS


Jumping Indoor Nieuwland vervangt Indoor Zeeland in 2008 29 oktober 2007

Nu definitief is gebleken dat Indoor Zeeland in 2008 niet zal plaatsvinden heeft de Stichting Hippische Sport Zeeland, beter bekend als de organisator van Zeeland Outdoor, het initiatief genomen om van 10 tot en met 13 januari 2008 het nationale springconcours Jumping Indoor Nieuwland te organiseren.

Jumping Indoor Nieuwland zal plaatsvinden op dezelfde locatie als Zeeland Outdoor, namelijk het 5 sterren hippisch sportpark van De Kroo Ruitersport. Naast de uitstekende agterbergbuitenpistes beschikt deze locatie sinds kort ook over een gloednieuwe indoor accommodatie welke voldoet aan de internationale afmetingen en eveneens de beschikking heeft over de beroemde Agterbergbodems.

Met dit initiatief biedt de Stichting Hippische Sport Zeeland een uitstekend alternatief zodat de nationale springruiters toch in het Zeeuwse op topniveau kunnen sporten.

Net als met Zeeland Outdoor zal ook de entree tijdens Jumping Indoor Nieuwland gratis zijn, een van de speerpunten van de organisatie. Bezoekers kunnen vanuit het luxe Grand Café en het boventerras de wedstrijden volgen.

Bij de organisatie komen de inschrijvingen inmiddels al binnen en ook diverse sponsoren hebben al toezeggingen gedaan waardoor we met veel vertrouwen uitkijken naar dit meerdaagse evenement.


-voorlopig- Programmaoverzicht:
10 januari springen L,M,Z en ZZ
11 janauri springen L,M,Z en ZZ + jackpot finales 12 januari springen nationaal 1.30 1.35 en 1.40 13 januari springen B paarden en alle klassen ponys

Naast de springdagen tijdens Jumping Indoor Nieuwland zal ook het programma voor de mensport op zaterdag 5 januari en de Promotie Paardrijden Gehandicapten op zondag 6 januari in plaats van tijdens Indoor Zeeland in Goes in Nieuw- en sint Joosland plaatsvinden.

Bron: De Kroo