Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

10 januari, 2008

Rick van den Bosch treedt in dienst bij Avanade Nederland als Solution Developer ~ eerste medewerker in Eindhoven gaat van start ~

Avanade Nederland, het internationale consultancybureau voor IT-oplossingen dat gebruik maakt van het Microsoft-platform, heeft per 1 januari Rick van den Bosch aangesteld als Solution Developer. In deze functie zal hij klanten adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van maatwerkapplicaties gebaseerd op Microsoft Enterprise-producten.

Voorheen was Van den Bosch onder andere werkzaam als softwarearchitect bij Achmea. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van softwareontwikkeling en -architectuur. Rick van den Bosch was daarvoor onderdeel van een team dat zich bezighield met het ontwerp en de ontwikkeling van een framework om de referentie-architectuur voor een divisie van Achmea te implementeren.

"In mijn vorige functie heb ik veel geleerd van alle projecten die ik voor klanten heb mogen uitvoeren", zegt Rick van den Bosch. "De belangrijkste motivatie om de overstap te maken naar Avanade is dat ik mijn expertise op het gebied van Microsoft-technologie breder kan inzetten en dat de organisatie een passie voor technologie uitstraalt. Een andere reden is dat Avanade persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling hoog in het vaandel heeft staan. Het groot aantal trainingen dat beschikbaar is, de interne communities waarin vragen gesteld kunnen worden, de trainingsdagen die beschikbaar zijn en de kennissessies die georganiseerd worden zijn daar goede voorbeelden van."

(226 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Avanade
Avanade is een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen dat gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van bewezen oplossingen die voortbouwen op Microsoft-technologieën, helpt Avanade ondernemingen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om het concurrentievoordeel te vergroten. Avanade-consultants leveren kwaliteit door in te spelen op de individuele eisen van de klant, de planning en het budget. Zij combineren inzicht, innovatie en het talent van hun wereldwijde workforce. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft corp. Er werken ruim 7.200 professionals voor Avanade in 22 landen wereldwijd. Voor meer informatie kijk op: http://www.avanade.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com