Gemeente Venlo tekent Midoffice contract met PerfectView


VIANEN/VENLO, 20080108 -- Op donderdag 10 januari aanstaande ondertekenen Bert Holman, directeur bedrijfsvoering van de gemeente Venlo en Jochen Hesselberth, directeur van CRM-leverancier PerfectView, als eerste van alle ANDEZ-2 partijen het definitieve contract voor de implementatie van de Midoffice oplossing bij de gemeente Venlo.

Nadat beide partijen in het kader van de aanbestedingsronde ANDEZ-2 op vrijdag 12 oktober in het Kurhaus bekend maakten voornemens te zijn voor de Midoffice oplossing van PerfectView te kiezen, ondertekenen de gemeente Venlo en PerfectView op donderdag 10 januari aanstaande het definitieve contract. In de maanden voorafgaand aan de gunning is er door het PerfectView consortium, bestaande uit PerfectView en haar partners Kodision en Macaw, hard gewerkt om een voorstel neer te leggen dat voldeed aan de eisen van de aanbestedende partijen. De gemeente Venlo koos hierbij voor PerfectView en sindsdien zijn de mensen van Venlo en de consortium partners gestructureerd te werk gegaan om het voorstel verder uit te werken tot een uitvoerbare opdracht voor beide partijen.

PerfectView gaat concreet de navolgende software oplossingen integreren voor de gemeente Venlo:
- Midoffice implementatie door PerfectView op basis van Microsoft Dynamics CRM, Windows Workflow Foundation,
PerfectView Workflow, Microsoft BizTalk en Microsoft SharePoint;
- Implementatie van Microsoft BizTalk en Microsoft SharePoint door Macaw, waarbij het Document Management
Systeem en het Content Management Systeem ingericht wordt.
-Een formulierenoplossing in de website door Kodision (TripplEforms);

Hiermee zet de gemeente Venlo een grote stap in de richting van realisatie van digitale dienstverlening aan haar burgers.

PerfectView
PerfectView biedt een totaaloplossing voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen. Sinds 1983 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM-, workflow- en Midoffice- software. Met ruim 1.500 implementaties in diverse markten hebben we ruime kennis en ervaring om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Op dit moment bedienen we ruim 2.000 klanten en 55.000 gebruikers met onze producten en diensten. Onze onderneming heeft 85 medewerkers en vestigingen in Vianen, Best en Houtvenne (België). PerfectView heeft als missie een leidende positie in te nemen als producent en leverancier van CRM oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties. Tevens heeft PerfectView als missie om voor benoemde markten zoals overheid, gezondheidszorg, fondsenwerving en financiële dienstverlening specifieke CRM gerelateerde software te produceren en leveren.