Co-maker sluit zich aan bij Total Specific Solutions


DEN HAAG, 20080110 -- De software dienstverlener Co-maker maakt bekend dat zij zich heeft aangesloten bij Total Specific Solutions. Co-maker is marktleider in Nederland op het gebied van standaard software voor de automotive lease branche. Op dit moment is de onderneming klaar voor de volgende fase in haar strategische ontwikkeling. Om de verdere groei van Co-maker te ondersteunen is aansluiting gezocht bij een grote ICT onderneming. Total Specific Solutions zal de internationale en commerciële groei van Co-maker volledig ondersteunen.

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT onderneming welke specifieke oplossingen aanbiedt aan Top 500 bedrijven, centrale- en decentrale overheid in de Benelux met een focus op ICT services, business consultancy en software. Total Specific Solutions bestaat uit onafhankelijke ICT
ondernemingen, allen top-3 speler binnen hun eigen markt. De volgende bedrijven maken deel uit van Total Specific Solutions: KZA, Test Value, Top Talent Consultancy, ESIZE, TASS, Nethrom en Co-maker. Total Specific Solutions heeft ongeveer 700 medewerkers en voorziet een verdere groei de komende jaren.

Over Co-maker
Co-maker ontwikkelt en levert softwareoplossingen voor specifieke marktniches die een hoge mate van branchekennis vereisen. Voor de automotive lease biedt Co-maker onder andere de oplossing LeaseOffice. Deze oplossing ondersteunt de bedrijfsprocessen van moderne nationale en internationale automotive lease-, financierings- en verhuurorganisaties.

Persinlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Co-maker
Maurice Muilwijk
+31 70 3178040
+31 6 22 382 034
m.muilwijk@co-maker.nl

Total Specific Solutions
Matthieu van Amerongen
+31 6 22 545 223
m.vanamerongen@totalspecificsolutions.nl