Zoomin breidt organisatie uit met portal manager


AMSTERDAM, 20080110 -- Zoom.in, marktleider in online nieuwsvideo's, is uitgebreid in de Marketing en Sales organisatie. In deze afdeling is per 1 januari 2008 Robert Ligthart als een nieuwe portalmanager gestart. Hij is verantwoordelijk voor de relatie met, en de uitbreiding van het aantal distributie- en contentpartners van Zoom.in. Distributiepartners zijn de websites waar de Zoom.in nieuwsvideo's bekeken worden, zoals MSN.nl, DePers.nl, etc.

Ligthart heeft een brede ervaring in deze markt. Hiervoor heeft hij als interactive marketing consultant gewerkt bij NR6, bureau voor interactive marketing en bij reisportal Pagango. Daarvoor heeft Ligthart 5 jaar bij Sky Radio Group gewerkt als interactive accountmanager.

Robert Ligthart: "Met deze functie bij Zoom.in krijg ik de kans om bij de marktleider in online nieuwsvideo's het product te verbeteren in kwaliteit en kwantiteit in een team met veel kennis en ervaring. Een mooie functie met veel afwisseling en uitdaging en daarom een mooie stap in mijn interactieve loopbaan."

Michiel Plugge, sinds 2001 Sales & Marketing Manager van Zoom.in: "Ik ben heel blij met de komst van Robert Ligthart. In deze snel groeiende online videomarkt zijn ervaren professionals hard nodig. Er is veel werk aan de winkel. Met het EK, de Tour de France, de Olympische Spelen en de start van de nieuwe kanalen `Fashion' en `Automotive' kunnen we op deze manier maatwerkoplossingen realiseren voor onze distributiepartners", aldus Michiel Plugge.