HouseBrowser lanceert nieuwe onroerend goed website met succes


UITHOORN, 20080110 -- HouseBrowser.eu is een online marktplaats voor onroerend goed waarbij de focus ligt op woningen in het buitenland. HouseBrowser is een zoekmachine die een brede range van woningen, appartementen en huizen biedt in geheel Europa. In de eerste 3 maanden na de lancering zijn meer dan 100 makelaars ingeschreven en meer dan 9000 objecten zijn opgenomen in de database van de website. Makelaars profiteren van meer bezoekers wat het resultaat is van de uitgebreide marketing en promotie activiteiten door HouseBrowser. Bovendien is de site beschikbaar in 6 Europese talen waardoor de doelgroep voor de makelaars wordt vergroot.

Potentiële kopers kunnen gebruik maken van een eenvoudige of geavanceerde zoekopdracht om hun gewilde stuk grond of object te vinden. De site leidt de bezoeker niet af door storende Google advertenties of banners.

Introductie aanbod
HouseBrowser biedt makelaars 3 maanden gratis lidmaatschap. Na deze periode komt men automatisch in de groep van gratis gebruikers (beperkte mogelijkheden) of kan men het lidmaatschap met alle mogelijkheden verlengen tegen betaling.

Concurrerende prijsstelling
Na de gratis proefperiode worden de diensten aangeboden voor een zeer concurrerende prijs. De makelaar krijgt hierbij de mogelijkheid om zoveel advertenties te plaatsen als hij wil. Uiteraard zijn de volgende features ook inbegrepen: eenvoudig communiceren met potentiële kopers door het ingebouwde communicatiesysteem, statistieken over de advertenties, de mogelijkheid om foto's en video's te gebruiken en zelfs een diavoorstelling te maken, ervaringen van anderen lezen, de nieuws sectie bekijken, advertenties laten opvallen en ieder object kan eenvoudig gevonden worden door de handige integratie met kaarten van Google.

Prijzen (incl. BTW)
1 maand - ¤65
3 maanden - ¤165
6 maanden - ¤295
12 maanden - ¤565

Het HouseBrowser systeem beloont makelaars die ervoor zorgen dat hun advertenties compleet worden aangemaakt. Hoe vollediger de advertentie, hoe hoger de bonus. Deze bonussen kunnen besteed worden voor verlenging van het lidmaatschap of promotie van de advertenties.

HouseBrowser - browse to your second home in Europe

H.F. Andriessenweg 7
1421KR Uithoorn, Nederland
Kamer van Koophandel 34210253
BTW nummer: NL8136.52.893.B01
Tel: 0878725097