EX-comm: Als praten geen zin meer heeft


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20080110 -- Soms ontsporen relaties en is een normaal contact niet meer mogelijk. Als praten schreeuwen wordt en nodeloos kwetsende woorden over en weer vliegen, wordt de boodschap ondergeschikt gemaakt. Een boodschap die echter, bijvoorbeeld omwille van de kinderen, wel belangrijk is en dus goed overgebracht moet worden.

Voor deze en soortgelijke probleemgevallen is nu een oplossing: eX-comm. Dit bedrijf, dat per januari 2008 van start is gegaan, kan als intermediair worden ingeschakeld op het moment dat rechtstreekse communicatie niet of nauwelijks zin meer heeft.

eX-comm zorgt ervoor dat de essentie van het verhaal of de mededeling op een neutrale wijze en zonder emotie wordt overgebracht. U ontvangt per sms of e-mail de feitelijke informatie zonder geconfronteerd te hoeven worden met de pijn van negatieve bijbedoelingen waarvoor de andere partij verantwoordelijk is. U wordt dus niet meer rechtstreeks benaderd door de wederpartij en u wordt afgeschermd qua afzendergegevens als u een reactie wilt geven op een sms of e-mail. eX-comm biedt u dus tevens de mogelijkheid tot anoniem sms-en en emailen.

Het voordeel van het filteren van informatie door eX-comm is dat de ontvanger niet meer persoonlijk gekrenkt wordt. Het gevolg is een tegenreactie die niet gevoed wordt door negatieve emoties en toespelingen.
Door reacties op een rustige manier over te brengen, ontstaat er een grotere kans van slagen dat de communicatie later weer op een sociaal aanvaardbare manier door beide partijen te hervatten is. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is dit natuurlijk van groot belang.

Klinkt de onderstaande opsomming u als muziek in uw oren?

* niet meer gestalkt worden op elk moment van de dag en nacht middels vervelende sms-jes en e-mails;
* duidelijke en vooral feitelijke communicatie zonder emotionele toevoegingen;
* voorkomen dat u op een zeer emotionele wijze reageert en daar wellicht later spijt van krijgt;
* energie steken in belangrijkere zaken zoals uw kinderen, uw werk, uw vrienden en/of uw familie in plaats van te moeten piekeren en na te denken over ontvangen sms-jes en mails;
* af zijn van die onrust in uw hoofd. U wilt het verleden loslaten, verwerken en door kunnen gaan met uw leven zonder negatieve confrontaties met het verleden.

Neem dan contact op met eX-comm via emailadres: mail@eX-comm.nl.
Of beter: kijk op de site www.eX-comm.nl voor alle informatie.





eX-comm