SAFAN implementeert Infor ERP LN compleet met BI en Fieldservice


VEENENDAAL, 20080110 -- SAFAN kiest, na een selectietraject te hebben doorlopen, om Infor ERP LN in combinatie met het door Korade ontwikkelde iqbs Business Intelligence en de Fieldservice applicatie van Irmato FieldAssist te implementeren. SAFAN en Korade hebben een overeenkomst getekend waarin Korade als hoofdaannemer de gehele implementatie zal gaan begeleiden

SAFAN is de afgelopen jaren sterk gegroeid als productiebedrijf van hoogwaardige kapitaalgoederen (plaatbewerkingsmachines aangevuld met geautomatiseerde belading, bediening, ontlading en zelfs de gehele routing van plaatmateriaal). Dit hebben zij gerealiseerd door tijdig "de omslag te maken" vanuit een technisch gerichte firma naar een moderne markgerichte onderneming, hierbij gebruikmakend van de meest geavanceerde producttechnieken. Safan start nu met het implementeren van Infor ERP LN als vervanging van haar huidige ERP systeem.

De keuze van de juiste implementatiepartner was voor SAFAN van cruciaal belang. SAFAN wil een partner hebben die samen met SAFAN de complete implementatie van projectleiding tot en met het beheer na de ingebruikname gaat uitvoeren. Het feit dat daarbij naast een implementatie van het nieuwe ERP platform Infor ERP Ln ook een implementatie en integratie met extensies voor Business Intelligence en Fieldservice gerealiseerd wordt stelt zekere eisen. Factoren als kennis van de branche, de voorgestelde oplossing, de chemie tussen de implementatiepartner en SAFAN en referenties, waren voor SAFAN de belangrijkste criteria om te komen tot de partnerselectie.

Menno de Vries, Algemeen Directeur van SAFAN verwoord het nog iets scherper: "SAFAN is specialist op het gebied van kantpersen en scharen en de daarbij horende bedrijfsprocessen en niet op het gebied van ERP implementaties. Hiervoor zochten we een sterke partner die ons begeleidt en leidt naar een succesvolle implementatie en die hebben we gevonden in Korade".

Over SAFAN
Onder de fabrikanten van plaatbewerkingsmachines is SAFAN (www.safan.nl) dé specialist in kantpersen en scharen voor het dunnere plaatsegment. Het bedrijf is een flexibele organisatie met unieke kennis en expertise op het gebied van kanten, knippen én handling van dunne plaat.
Met innovatieve, klantspecifieke oplossingen stelt SAFAN zijn klanten in staat om zich te onderscheiden door hogere efficiency, lagere productiekosten, betere ergonomie en verantwoorde ecologie.
Bij de innovatieve productontwikkeling ligt de focus op toepassing van elektronische technologie, zoals in de baanbrekende servo-elekronische SAFAN E-Brake. SAFAN presenteert zijn onderscheidende visie onder het thema: 'De E-volutie in plaatbewerking'

Over Korade BV:
Korade (www.korade.nl) is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland één van de twee grootste Infor dienstverleners, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties alsook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van klanten





Ingezonden persbericht