Dolphin-IS neemt CaseJunkies.com over


Casemodding in Nederland maakt een doorstart

'S-HERTOGENBOSCH, 20080110 -- Hostingprovider en internet uitgever Dolphin-IS, onder andere bekend van de ICT community Techzine.nl, maakt bekend dat het per direct CaseJunkies.com overneemt. Op 1 december kwam CaseJunkies met het slechte nieuws dat er een einde kwam aan de enige casemoddingsite van Nederland. De eigenaren vonden het na vijf jaar runnen van een succesvolle site tijd om er mee te stoppen.

CaseJunkies is een kleine, maar hechte community, die voor de volle 100 procent is gericht op casemodding. Daaronder valt niet alleen het aanpassen van het uiterlijk van je computer, bijvoorbeeld door het toepassen van verlichting en ramen in de behuizing van de computer, maar ook het verwerken van alternatieve koelingsmethodes en het overclocken van processors en andere hardware. CaseJunkies biedt gevorderde casemodders een mogelijkheid het beste in zichzelf en andere casemodders naar boven te halen, maar is ook een platform voor de beginnende casemodder die verder wil kijken dan zijn neus lang is.

Behalve het runnen van de website organiseert CaseJunkies ook jaarlijks het Nederlands Kampioenschap casemodding tijdens The Party. Tijdens dit succesvolle evenement zijn onder andere de beste casemods van Nederland te zien.

Uiteraard zou het enorm zonde zijn als er een einde zou komen aan het succes van CaseJunkies, zo is ook de mening van Dolphin-IS. Daarom neemt Dolphin-IS per direct CaseJunkies over, waardoor de site weer een toekomst heeft. Daarnaast past de site prima binnen het portfolio van websites van Dolphin-IS, waaronder de ICT community Techzine.nl.

"CaseJunkies is een goede en informatieve website voor casemoddend Nederland, maar er is ook ruimte voor verbetering", aldus Coen van Eenbergen, directeur van Dolphin-IS. "Ons doel is om binnen enkele maanden de website te vernieuwen en ervoor te zorgen dat er beter en efficiënter gewerkt kan worden. Hierdoor kunnen we de bezoekers van CaseJunkies.com meer artikelen aanbieden en krijgt de website een impuls om verder te kunnen groeien".

Momenteel bekijkt Dolphin-IS of het nog haalbaar is om het NK casemodding ook dit jaar door te laten gaan, aangezien The Party al eind april 2008 plaats gaat vinden.

Over Dolphin-IS
Dolphin Internet Services is een internet bedrijf dat in september 2002 is opgericht. Dolphin Internet Services richt zich op het aanbieden van webhosting voor bedrijven en particulieren. Daarbij staat het bieden van een goede service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen voorop. Sinds 2003 is Dolphin-IS ook actief als internet uitgever met titels als Techzine.nl en Bodynet.nl.

Over Techzine.nl
Techzine.nl is met meer dan 270.000 leden één van de grotere ICT community's van Nederland. Dagelijks verschijnen op de site het meest recente ICT nieuwsberichten, downloads, tutorials en reviews. Techzine beschikt daarnaast over een hechte community die zich duidelijk profileert op het forum van Techzine.