PRESS RELEASE


Time :

09:00:00

Date :
21 December 2007

Sender Name:
Korean Motor Company nv

Hyundai geeft dertig i30 wagens weg als het sneeuwt op 10 januari 2008 !

In 2008 zal het precies dertig jaar geleden zijn dat Hyundai op de Belgische markt werd gelanceerd. België was het eerste Europese land waar de Koreaanse wagens aan de man werden gebracht. In het kader van dit dertigjarig bestaan heeft Hyundai een ludieke actie op touw gezet. Indien het op 10 januari aanstaande sneeuwt, dan geeft het tweede grootste Aziatische merk op de Belgische markt, maar liefst dertig i30 wagens weg !

De in juli 2007 gelanceerde middenklassewagen van Hyundai, de i30, is binnenkort aan z'n eerste optreden toe op de European Motor Show Brussels. Overigens zal ook de breakversie van de i30, de CrossWagon, er in Belgische première voorgesteld worden. Het was overigens op het autosalon van 1978 dat Hyundai haar modellen voor het eerst in Europa toonde.

In de marge van de dertigjarige verjaardag van Hyundai, heeft het merk een ludieke, nooit eerder vertoonde sms-wedstrijd uitgewerkt. Als er op 10 januari minstens 2cm sneeuw valt bij het KMI in Ukkel, dan geeft het merk niet minder dan dertig wagens weg aan evenveel winnaars.

De wedstrijd gebeurt in samenwerking met de kranten Het Nieuwsblad, Het Volk, de Gentenaar en Vers L'Avenir. Uiteraard zal ook via de daaraan gekoppelde websites ruchtbaarheid worden gegeven aan de wedstrijd. Vanaf de start van de wedstrijd op 24 december, zal ook via www.hyundai.be alle info over deze unieke sms-actie terug te vinden zijn.

De eventuele dertig winnaars zullen de gelukkige eigenaar worden van een spiksplinternieuwe Hyundai i30 1.4i Comfort ter waarde van 14.999 ¤. Over hun veiligheid op de besneeuwde wegen zullen ze zich alvast geen zorgen hoeven te maken. De i30 is immers de eerste wagen in het C-segment (het segment van de VW Golf, Ford Focus,...) die in al zijn versies standaard uitpakt met het elektronische rijhulpsysteem ESP, dat mogelijke slippartijen erkent en neutraliseert. De veiligheidsuitrusting bestaat verder uit maar liefst 6 airbags, ABS, isofix bevestigingspunten, enz...

Indien het niet sneeuwt op 10 januari, dan zullen er toch 2 wagens als troostprijs aan evenveel winnaars wordt overhandigd.

Voor meer informatie kan u terecht bij William Meerschaut op het nr 0475 26 16 09

http://www.hyundai.presscorner.be