Ingezonden persbericht


Persbericht

Heiloo, 27 november 2007

Ruiter Dakkapellen hoofdsponsor van strandrace Egmond-Pier-Egmond

Ruiter Dakkapellen heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de strandrace Ègmond-Pier-Egmond. Afgelopen week tekenden Niek Ruiter, directeur Ruiter Dakkapellen en Cees Lansbergen, directeur Stichting Sportevenementen Le Champion een omvangrijk samenwerkingscontract waarbij Egmond-Pier-Egmond voor Ruiter Dakkapellen een der speerpunten in de komende jaren in de wielersport zal zijn.

De keuze voor Ruiter Dakkapellen om sponsor te worden van de ATB Strandrace Egmond-Pier-Egmond is eigenlijk een heel logische. Ook toen er nog geen eigen ploeg was, stond de wedstrijd in Egmond aan Zee al in de volle belangstelling. Het sterke deelnemersveld, de massale start, de mooie strijd op het strand, als wielerliefhebber zag je aan het begin van het nieuwe jaar echt naar dit evenement uit. Die belangstelling voor Egmond-Pier-Egmond is bij Ruiter Dakkapellen daarna alleen nog maar gegroeid.

Egmond-Pier-Egmond is voor Ruiter Dakkapellen om meerdere redenen belangrijk. Naast de regionale publiciteit is deze strandrace de eerste test van de complete door Ruiter Dakkapellen gesponsorde wielerploeg en de presentatie deze dag van deze ploeg aan de pers in de zaal van co-sponsor De Zilte Zoen. Ruiter Dakkapellen ziet Egmond-Pier-Egmond als officiële start van het wielerjaar en is er trots op de komende jaren de mooiste strandrace van Nederland te sponsoren. Le Champion is blij door het aantrekken van deze hoofdsponsor de 10e editie van deze strandrace op zaterdag 11 januari a.s. op hoog niveau te kunnen laten plaatsvinden.

Naast Egmond-Pier-Egmond is RuiterDakkapellen tevens co-sponsor van twee andere evenementen van Le Champion geworden. Met zowel de PWN Egmond Halve Marathon als de fietsronde Ronde van Noord-Holland is ook een partnerschap aangegaan.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie en voor het aanvragen van rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Mijderwijk
Event Manager
Stichting Sportevenementen Le Champion

---

Tel: 072-533 81 36
Mobiel: 06-19 33 86 95
Fax: 072-533 93 98
E-mail: janwillemmijderwijk@lechampion.nl

---

De Wagenmaker 16-a, 1851 PX Heiloo
Postbus 143, 1850 AC Heiloo

---

www.lechampion.nl