Ingezonden persbericht


Persconferentie 36e PWN Egmond Halve Marathon en 10e ATB Strandrace Egmond-Pier-Egmond

Graag nodigen wij u uit voor de persconferentie ter gelegenheid van de 10e ATB Strandrace Egmond-Pier-Egmond alsmede de 36e PWN Egmond Halve Marathon die wij respectievelijk 12 en 13 januari a.s. vanuit Egmond aan Zee organiseren.

De persbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 11 januari a.s. om 11.00 uur (ontvangst vanaf 10.30 uur) in Restaurant ZilteZoen (Noord-Boulevard 2, 1931 CJ in Egmond aan Zee). Dit is direct bij de Vuurtoren. ZilteZoen ligt aan het parcours van zowel de PWN Egmond Halve Marathon als van Egmond-Pier-Egmond en geeft dus een indruk van de sfeervolle ambiance rondom beide evenementen.

Programma:
Tijdens deze persconferentie worden onder meer de laatste mededelingen gedaan over de samenstelling van het lopersveld van de PWN Egmond Halve Marathon en de namen van de deelnemende topwielrenners van Egmond-Pier-Egmond. Daarnaast zal zowel een toploper als toprenner aanwezig zal zijn. U heeft uiteraard de gelegenheid hen zelf vragen te stellen en foto's te maken. Tevens zal worden ingegaan op bijzonderheden rondom het deelnemersveld en het programma.

Na afloop van de bijeenkomst kunt u gebruik maken van een lunch. Uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Degenen die per auto komen kunnen parkeren op de Noord-Boulevard van Egmond aan Zee (zie routebeschrijving).

Graag vernemen wij of wij op uw komst mogen rekenen: Jan Willem Mijderwijk. Tel. 072 - 533 81 36 of e-mail janwillemmijderwijk@lechampion.nl. Aanmelden uiterlijk mogelijk t/m woensdag 9 januari.

P.S. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de wedstrijddag? Doe dit dan alsnog en vraag het aanmeldformulier aan bij janwillemmijderwijk@lechampion.nl.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Mijderwijk
Event Manager
Stichting Sportevenementen Le Champion

---

Tel: 072-533 81 36
Mobiel: 06-19 33 86 95
Fax: 072-533 93 98
E-mail: janwillemmijderwijk@lechampion.nl

---

De Wagenmaker 16-a, 1851 PX Heiloo
Postbus 143, 1850 AC Heiloo

---

www.lechampion.nl