Datum: 11 januari 2008

Lisse Woninginbraak Donderdag 10 januari is ingebroken in een woning aan het Jacob van Ruysdaelplein. Men wist de woning binnen te komen door de achterdeur open te breken. Nadat de woning was doorzocht werd onder meer geld en een mobiele telefoon gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Leiden Woninginbraak Donderdag 10 januari is ingebroken in een woning aan de Spoorlaan. Men heeft een ruit ingegooid om binnen te komen. Uit de woning werd een televisie en een koffiezetapparaat gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Poging beroving Een jongen heeft donderdag 10 januari rond 17.30 uur vermoedelijk geprobeerd een 48 jarige Goudse van haar schoudertas te beroven. De vrouw fietste over de Voorwillenseweg in de richting van de Wilhelmina van Pruisenlaan. Net voor de kruising met deze straat voelde ze een harde ruk aan haar fiets. De vrouw stapte af en keek achterom. Vlakbij stond een jongeman met een Noord Afrikaans uiterlijk te kijken naar de vrouw. De vrouw zag dat het hengsel van de schoudertas uit haar fietstas hing en sprak de jongen aan. De jongen liep hierop weg en stapte bij een tweede jongen achterop een fiets. De jongens zijn weggefietst over het bruggetje in de richting van het Strausserf.

Gouda Aanhouding na rijden zonder rijbewijs De politie heeft donderdagavond 10 januari een 25 jarige automobilist uit Gouda aangehouden voor het rijden zonder een geldig rijbewijs. Agenten zagen de bestuurder rijden over de Blekerssingel terwijl hij een mobiele telefoon in zijn hand had. Nadat de bestuurder was staande gehouden bleek ook dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. De bestuurder kon ook niet direct een ander legitimatiebewijs tonen. De Gouwenaar kreeg bekeuringen van het niet handsfree bellen en voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

Gouda Vrouw krijgt steen tegen hoofd Een 34 jarige Goudse heeft dinsdag 8 januari een steen tegen haar hoofd gekregen. De vrouw fietste omstreeks 12.50 uur over de Goverwellesingel in de richting van de wijk Bloemendaal. Ter hoogte van de Breevaartbrug fietste een groep van 4 á 5 jongeren haar tegemoet. Toen de groep dichterbij genaderd was voelde de vrouw dat er een steen naar haar hoofd was gegooid. De vrouw besefte op dat moment nog niet wat er gebeurde. De groep jongeren (scholieren) is doorgefietst. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Schoonhoven Aanhouding na rijden onder invloed De politie heeft donderdagmiddag 10 januari een 69 jarige man uit Schoonhoven in zijn woning aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De politie kreeg de melding dat de man onder invloed van alcohol in zijn auto was gestapt op een parkeerplaats bij de Cellebroederstraat. Agenten zijn naar zijn woning gereden en troffen daar de man aan. Hij sprak met dubbele tong, was onvast ter been en hij rook sterk naar alcohol. Agenten namen een blaastest af echter deze kon niet worden voltooid. Een bloedproef moet later uitwijzen of de man te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. --- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --