Gemeente Zoetermeer

Wijziging tarieven VrijeTijdsCentra

De tarieven voor een dagje spelen bij een van de VrijeTijdsCentra in Zoetermeer zijn per 1 januari 2008 gewijzigd. Een dagkaartje kost
1,00, een 10-rittenkaart is 6,00 en een jaarkaart kost 27,50.

Ook in het nieuwe jaar kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar weer gezellig spelen bij de VrijeTijdsCentra in Rokkeveen, Seghwaert of Meerzicht. Ieder centrum heeft een groot buitenterrein met een bouwplaats om hutten te timmeren. Skelters staan klaar en bij goed weer is er een groot luchtkussen. Binnen staat er een grote knutseltafel met veel materiaal om vrij te gebruiken. In de grote speelhal staan onder andere een tafeltennistafel, een poolbiljart en een Nintendo spelcomputer. Bovendien organiseren de centra geregeld sport- en spelactiviteiten. Ouders zijn eveneens van harte welkom om eens te komen kijken.

De VrijeTijdsCentra zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.30 tot 17.30 uur, op woensdag van 12.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. VrijeTijdsCentrum Voorweg is gevestigd aan de Voorweg 112, VrijeTijdsCentrum Rokkeveen ligt aan de Prismalaan 26 en VrijeTijdsCentrum Zegwaartseweg heeft zijn onderkomen aan de Zegwaartseweg 27a. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum.