Gemeente Heemskerk


vrijdag, 11 januari 2008

Eerste verkiezing Heemskerkse sporters

Radio Heemskerk organiseert in nauwe samenwerking met de gemeente Heemskerk de verkiezing van de sporters van 2007. Om hiervoor in aanmerking te komen kunnen zowel verenigingen als inwoners van Heemskerk sporters en teams nomineren in de vijf categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportmaster.

Door het invullen van een formulier via
www.heemskerk.nl/sportverkiezing kunnen gegadigden worden voorgedragen. De aanmeldingstermijn van kandidaten sluit maandag 4 februari 2008.

De verkiezing is mede gebaseerd op de geleverde topprestatie, de voorbeeldfunctie als sporter voor collega's sporters, het aantal trainingsuren, doorzettingsvermogen en de trainingsintensiteit. Welke sporter heeft een topprestatie geleverd? Welke sporttalent heeft zich in 2007 het meest gemanifesteerd? Welke 'master' heeft zich daadwerkelijk onderscheiden? Welk team heeft de meest opmerkelijke prestatie geleverd?

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen moet de kandidaat die wordt voorgedragen wonen in Heemskerk, de sportprestatie in het jaar 2007 hebben geleverd en de sportorganisatie moet zijn aangesloten bij NOC-NSF. Verder geldt voor de categorie 'sporttalent' dat de kandidaat per 1 januari 2008 niet ouder mag zijn dan 18 jaar. De 'sportmaster' moet tenminste 35 jaar oud zijn op 1 januari 2007.
Voor de categorie 'sportploeg' geldt dat de teams/ploegen moeten uitkomen voor een in de gemeente Heemskerk gevestigde sportorganisatie, die haar activiteiten hoofdzakelijk in Heemskerkse sportaccommodaties aanbiedt.
De feestelijke bekendmaking en uitreiking is op vrijdagavond 14 maart in de geheel vernieuwde kantine van voetbalvereniging ODIN.
---