KNHS


KNHS Trainersseminar: Scout voor Goud!
11 januari 2008
Juichend publiek

Ermelo (KNHS)- Het jubilerende tiende KNHS trainersseminar op 18 en 19 januari in Ermelo staat voor de deur. Het seminar wordt groter en veelzijdiger dan ooit tevoren, met een aanvulling van de vrijdagavond besteed aan het springen bij de traditionele zaterdag van de dressuur.

KNHS-hoofdinstructeur Johan Hamminga verwelkomt dit jaar in Ermelo de gouden bondscoach Rob Ehrens en de trainster achter veel jeugdgoud Coby van Baalen als gast-instructeurs bij de technische invulling van het programma.
Nederland is trots op het unieke jaar 2007 voor de hippische wereld met al het goud. Wat hebben de scouts hun werk goed gedaan! De gouden basis van nu ligt in de gouden rijvaardigheid en rijtechniek van de ruiters die deze successen voor ons land binnenhaalden. Maar zonder de uiterste inspanningen van ons allemaal nu, is elk goud dit Olympische jaar en volgende jaren verloren. Het blijft heel hard werken. Allen die hun zo belangrijke instructie uitdragen in de basis krijgen op dit trainersseminar adviezen, handvaten en heel veel praktische voorbeelden in de rijbaan om nieuwe generaties ook weer met succes vanaf de basis op te bouwen. Met talenten die bereid zijn te verbeteren en zich laten coachen.

Voor snelle aanmelders zijn er nog enkele plaatsen vrij op de luxe tribune aan de korte zijde. De kosten bedragen 75 voor het complete seminar, 35,- voor de springavond en 65 voor de dressuurdag, inclusief seminarboek, inclusief lunch op zaterdag. Vanwege het jubileum ligt er een presentje voor u klaar. Mail naar opleidingen@knhs.nl of bel 0577-408260 en maak gebruik van deze laatste mogelijkheid.