Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Jonge modeontwerpers in het Sieraad

11 januari 2008

-
Anna Kutsch Lojenga
De Amsterdam Fashion Week wordt deze winter ingeluid in De Baarsjes. Het Sieraad aan de Postjesweg is zaterdagavond 19 januari het onderkomen voor `Off Schedule', de kick-off van de Amsterdam Fashion Week, dat dit keer mede gesponsord wordt door stadsdeel De Baarsjes.

Portefeuillehouder Kunst en Cultuur Mirjam Smeels is blij met de komst van Off Schedule. 'Met evenementen als Off Schedule laten we zien dat De Baarsjes een prima plek is voor culturele evenementen van nationale en zelfs internationale allure, en ook een interessante vestigingsplaats voor creatieve ondernemers.'
Vanaf 21.30 uur presenteren zes 'progressieve' modeontwerpers hun collectie, aansluitend is er een feest. Dit is de derde editie van Off Schedule, dat bij elke editie zo'n duizend bezoekers trekt. De gepresenteerde ontwerpers zijn een mix van meer en minder nieuw talent, van autodidact tot academisch opgeleid. De vier `nieuwkomers' zijn Liza Koifman, Annemiek Swinkels, Gyasuda (Lisa Richardson) en Saskia Schoenmaker. Nikoline Liv Andersen en Monique van Heist zijn de ontwerpers met meer ervaring.
Meer informatie op www.offschedule.nl.

off-schedule.jpg (26 Kb)