Gemeente Valkenswaard

die noot daar?

Wat doet die noot daar?

Start AMV voor volwassenen
Behoort u tot die groep ouders waarvan de kinderen op muziekles zitten en regelmatig met vragen komen waar u geen antwoord op weet? Of wilt u misschien gewoon meer weten over muziek in het algemeen, maar heeft u (nog) geen tijd om een uur per dag achter een instrument te kruipen? Wellicht is deze cursus wat voor u.

Bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) start binnenkort een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) voor volwassenen. Tijdens de bijeenkomsten raken deelnemers vertrouwd met het notenschrift. De grondbeginselen van de muziektheorie worden behandeld. Er wordt gesproken over de verschillende muziekinstrumenten en natuurlijk wordt er muziek gemaakt en beluisterd. Muzikale voorkennis is niet nodig om de lessen te kunnen volgen. Simon van 't Hoff verzorgt de cursus. Hij is bij het CMD docent piano in zowel de jazz- als klassieke richting.

Informatie
Het gaat om twaalf lessen van een uur en ze vinden wekelijks plaats tussen 21.00 en 22.00 uur. De eerste start op dinsdag 22 januari 2008. De kosten voor de totale cursus bedragen EUR 80,-. Inschrijven (schriftelijk) kan tot drie dagen voor de start van de cursus bij het CMD, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon 040-2083591. Op dit adres kunt u ook terecht voor eventuele vragen. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.

080111-cmd-amv-groot