Amsterdam Oud Zuid


Aanbesteding Taalwijzer

7 januari 2008

Onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal of onvoldoende kennis van de samenleving is voor een deel van de Amsterdammers een belemmering om optimaal te kunnen deelnemen aan de samenleving. De gemeente Amsterdam wil deze Amsterdammers ondersteunen bij het opheffen van belemmeringen en bij het versterken van al aanwezige capaciteiten en vaardigheden. Om participatie van deze Amsterdammers te bevorderen en de afstand tot de Amsterdamse samenleving weg te nemen of in ieder geval kleiner te maken, biedt de gemeente Amsterdam taal- en inburgeringstrajecten aan.

De dienstverlening aan inburgeraars vindt voor een belangrijk deel plaats vanuit Taalwijzer, de servicepunten voor inburgering die in de verschillende Amsterdamse stadsdelen ingericht worden. Vanuit Taalwijzer wordt informatie en advies gegeven aan inburgeraars, vinden de wervingsacties plaats en worden inburgeringstrajecten door trajectbegeleiders begeleid.

De stadsdelen Oud-Zuid en ZuiderAmstel willen de dienstverlening van de Taalwijzer door middel van een aanbestedingsprocedure uitbesteden.

Wilt u aan de aanbesteding deelnemen?

Als u aan de aanbesteding wilt deelnemen kunt u het bestek met bijlagen digitaal opvragen door een e-mail te sturen aan: secretariaat@conink.nl
Vermeld in de onderwerpregel: Aanbesteding Taalwijzer Oud-Zuid/ZuiderAmstel.

Op www.inburgeren.amsterdam.nl treft u alle documenten aan die aanvullend op dit bestek van belang kunnen zijn.

Indienen offertes

Inschrijvingen moeten op of voor 15 februari 2008 12:00 uur in bezit van het stadsdeel zijn.
Inschrijvingen die na deze datum of dit tijdstip aangeboden worden, worden uitgesloten van deelname en ongeopend geretourneerd. Van ontvangst en opening van de inschrijvingen wordt proces-verbaal opgemaakt.

De inschrijving dient per post te worden verstuurd of persoonlijk te worden overhandigd op het stadsdeelkantoor van stadsdeel Oud-Zuid.

Persoonlijk

Bij persoonlijk afgeven kan de inschrijving worden overhandigd aan de receptiemedewerker van stadsdeel Oud-Zuid.
Het overhandigen kan uitsluitend op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Per Post

De inschrijving dient te worden toegezonden aan:

Stadsdeel Oud-Zuid
Postbus 51160
T.a.v. Arjan Verweij / kamer 130 KOW
1007 ED Amsterdam

Onder vermelding van:

"Aanbesteding Taalwijzer stadsdelen Oud-Zuid en ZuiderAmstel -

NIET OPENEN"