Samenwerking Ticketonline en Free Record Shop

11/01/2008 15:12



Joop van den Ende Theaterproducties



Schiphol-Rijk, 11 januari 2008

Ticketonline gaat samenwerken met Free Record Shop. Binnenkort zijn tickets voor alle dance-evenementen van Ticketonline ook te koop in de ruim 180 filialen van Free Record Shop.

Hiermee is er voor de organisator van dance-events (die verkoopt via Ticketonline) een krachtig, bekend en landelijk dekkend verkoopkanaal bijgekomen. Ticketonline streeft er naar de ticketverkoop bij Free Record Shop voor alle dance-events van Ticketbox over te nemen. Hiermee positioneert Ticketonline zich als dè opvolger van Ticketbox.

Naast uiteraard de website (www.ticketonline.nl) en het call center (0900.3006000, 45 cpm) kunnen bezoekers van dance-events dus ook terecht bij Free Record Shop. Hiermee wordt een gemakkelijk en vertrouwd extra verkooppunt aangeboden. De verkoopadressen van alle Free Record Shop filialen zijn te vinden op www.FreeRecordShop.nl.

Free Record Shop is al jaren een bekend verkooppunt van tickets. 'Door de samenwerking met Ticketonline hebben we het gat kunnen vullen dat ontstaan is door het wegvallen van Ticketbox. Door de samenwerking blijven wij de ideale plek voor dance- en muziekliefhebbers om tickets te kopen', aldus Johan van Hees, algemeen directeur Free Record Shop.

Ticketonline verkoopt al enkele jaren via haar call center en website tickets voor dance-events van ID?, Q-Dance, Back2School, Outland & Cyndium. Henk Schuit, algemeen directeur Ticketonline 'Ik ben uitermate content met de mogelijkheid om tickets te verkopen in de Free Record Shop filialen. Het is een zeer waardevolle toevoeging voor onze klanten.'

EINDE PERSBERICHT





http://www.ticketonline.nl