Ricoh


Ricoh breidt portfolio uit met kleurenprinters en -multifunctionals, de Aficio(TM) SP C22- serie.

Amersfoort, januari 2008 - Ricoh Nederland introduceert een complete serie kleurenoplossingen, drie multifunctionele modellen, de Aficio(TM)SP C220S/SP C221SF en de SP C222SF en drie kleuren laserprinters, de Aficio(TM)SP C220N/SP C221N en de SP C222DN. Als marktleider is Ricoh altijd bezig met innovaties. Deze modellen bieden precies wat klanten vandaag de dag vragen. Compact, betrouwbaar en gunstig geprijsd, de zeer productieve apparaten zijn de perfecte oplossing voor afdelingen waar nu inkjet MFP's worden gebruikt. Ook gebruikers die afdrukken op een standalone apparaat, maar af en toe ook willen scannen, faxen of kopiëren zullen zeer tevreden zijn met de mogelijkheden die deze serie biedt.

Voor zowel de MFP als de Printer-versie zijn drie verschillende configuraties beschikbaar, het is echter niet nodig om tussen verschillende supplies te kiezen. De basisversie, Aficio(TM)SP C220S, kan kleur kopiëren, afdrukken en scannen. De SP C221SF en SP C222SF voegen hier nog extra fax functies aan toe, plus de mogelijkheid voor extra papiercapaciteit.

De modellen hebben een snelle afdruksnelheid, zijn compact, eenvoudig in gebruik, ze kunnen in verschillende netwerkomgevingen worden gebruikt en, zoals bij alle Ricoh producten, heeft men tijdens het ontwerp de zorg voor het milieu in ogenschouw gehad, waardoor ze zo schoon en geruisloos mogelijk zijn. Kijk voor gedetailleerde productspecificaties op www. ricoh.nl.

De Aficio(TM)SP C22-serie is de laatste toevoeging aan Ricoh's uitgebreide reeks van digitale kantoorapparatuur. Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions.