Ingezonden persbericht


Tourism Australia introduceert nieuwe gratis reisgids voor Australië

11 Januari 2008 * * * Tourism Australia presenteert de geactualiseerde reisgids "Beleef Australië" en nodigt vakantiegangers uit de fascinerende attracties van Australië met hart en ziel te beleven. De reisgids in magazineformaat bevat op 28 bladzijden informatie over alle aspecten van de reis naar Australië met talloze tips routebeschrijvingen, reisinformatie tot en met een lijst van de belangrijkste evenementen in de Australische deelstaten en territoria.

Belangrijkste thema's van de uitgave zijn de Outback, de kust, eten & drinken, steden, flora & fauna, Aboriginal cultuur en routes. Die laten de overvloed aan vakantiemogelijkheden zien, die er in Down Under te beleven zijn, wekken de reislust en inspireren de lezer. Informatieve teksten en prachtige foto's geven een voorproefje van de veelzijdigheid van Australië. In de afzonderlijke hoofdstukken worden de hoogtepunten van de verschillende vakantiebelevenissen vermeld. Ze geven een overzicht van de unieke Outback en bevatten gegevens over het fascinerende culturele erfgoed van de Australische oorspronkelijke bewoners. Je krijgt ook informatie over de relaxte levensstijl en het bruisende leven van de steden in Down Under, het buitengewone dierenleven en de talrijke wonderen der natuur.

De pagina's van de reisgids zijn gevat in praktisch uitklapbare dubbelpagina's en de gids biedt een overzichtelijke kaart van Australië. Voorbeeldroutes maken duidelijk, hoe eenvoudig het is, een reis naar Australië te plannen. In de gids ook tips en algemene reisinformatie om Australië te ontdekken.

Een exemplaar van de nieuwe reisgids "Beleef Australië" is aan te vragen via de Nederlandse Australië-reisspecialisten en Aussie Specialisten.

Voor meer informatie over Australië en de Aussie specialisten www.australia.com


* * *
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht