Ingezonden persbericht


31 oktober 2007

Persbericht

Bethel gemeente organiseert Radical Weekend

In het weekend van 11 tot en met 13 januari organiseert de Bethel gemeente te Drachten voor de derde keer een 'Radical Weekend' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Dit jaar is het thema 'Clear View' en is de hoofdspreker Steve Gambill (UK), oprichter van 'Rocknations', de jeugdbeweging van 'Abundant Life Ministeries'. Verder vinden er verschillende seminars en workshops plaats.

Naast hoofdspreker Steve Gambill zullen ook Martin Koornstra en Marco van der Velden spreken. Martin Koornstra is al meer dan 20 jaar actief in het jongerenwerk en sinds 3 jaar hoofd van het jeugdwerk in de vrije baptistengemeente Bethel. Hij is een gedreven spreker op jeugd events en conferenties waaronder de EO Jongerendag en de EO Wervelweekenden.

Marcel Zimmer en Charles Campbell verzorgen tijdens de momenten van aanbidding de muziek. Marcel Zimmer is ruim 14 jaar werkzaam als freelance musicus waarin vooral lofprijzing en aanbidding centraal staan en heeft liederen geschreven als 'Onze Vader', 'Heer, U bent altijd bij mij', 'Aan uw voeten' en 'Til mij op.'

Charles Campbell is geboren in Suriname en op zijn 19e tot geloof gekomen. Sindsdien is hij gepassioneerd geraakt voor en door jongeren. Hij spreekt in jeugdkerken en gemeenten waar hij aanstekelijk het Woord van God verkondigd.

Naast de gezamenlijke diensten worden tijdens het weekend de volgende seminars, workshops en sportprogramma gegeven: 'Blokkades voor het werk van de Heilige Geest', 'Follow the Leader', 'Ziek zijn en God', 'Bevrijding en Verlossing', 'De Rijkdom van Relaties', 'Body Combat' en 'Voetbal'.

Meer informatie over het Radical Weekend kan worden gevonden op HYPERLINK "http://www.bethel.nl/radical"www.bethel.nl/radical. Ook kunnen mensen zich op deze site voor het weekend opgeven. De kosten voor het weekend liggen tussen ¤ 55 en ¤ 110. Jongeren tussen 18 - 30 jaar zijn hierbij van an harte uitgenodigd. Meer informatie over vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld kan worden gevonden op HYPERLINK www.betteld.nl www.betteld.nl.

Einde persbericht