FunX live tijdens Eurosonic & Noorderslag Festival


Jongerenradio strijkt neer in Groningen

ROTTERDAM, 20080104 -- FunX besteedt opnieuw groots aandacht aan het muzikale Noorderslag Festival komend weekend in Groningen. Vrijdagavond 11 januari staat de radiozender geheel in het teken van Eurosonic en Noorderslag. Reporters doen live verslag en peilen de mening van de jongeren op straat en op het evenement. De programma's komen vanuit een mobiele studio in discotheek The Palace waar later die avond The Partysquad, Don Diablo en The Opposites optreden.

John Williams bijt het spits af in zijn show FunX Five. Samen met Claire-Marie en Max proeft hij de sfeer in de stad. Om zeven uur geeft hij het stokje door aan Weekend WaX, waar Q-Bah diverse artiesten ontvangt die optreden op het Noorderslag Festival en in discotheek The Palace. Ook komt hiphop artiest Blaxtar naar Groningen om te vertellen over zijn nieuwe track `Proloog' en de videoclip (zie ook www.funx.fm).

Na Weekend WaX barst om 22.00 uur het feestgedruis los in The Palace tijdens "Eclectic Kings". De optredens van de unieke combinatie The Partysquad en Don Diablo worden integraal uitgezonden op radiostation FunX.

Programmering vrijdagavond 11 januari live vanuit discotheek The Palace, Groningen:
17.00 - 19.00 uur FunX Five ft. John Williams
19.00 - 22.00 uur Weekend WaX met Q-Bah
22.00 - 24.00 uur The Partysquad
24.00 - 01.00 uur Don Diablo

FunX is een urban radiostation voor en door jongeren en is in de ether te ontvangen in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Daarnaast zendt FunX landelijk uit via kabel en digitenne. Voor frequenties kijk op www.funx.fm.