Ingezonden persbericht


zaterdag 12 en zondag 13 januari 2008:

Oldtimerbeurs motoren en bromfietsen & airbrusshow in autotron rosmalen

Ronkende motoren, snorrende brommers en spectaculaire airbrushshow

Rosmalen - Liefhebbers van oldtimer motoren en brommers kunnen in het weekend van 12 en 13 januari hun hart ophalen op de Internationale Oldtimerbeurs voor motoren en bromfietsen in Autotron Rosmalen. Op beide dagen strijken diverse motor- en brommerclubs in de Spykerhal van Autotron neer, Expodome is van boven tot onder gevuld met motoren en bromfietsen en geven nationale en internationale airbrush-kunstenaars demonstraties in de 'Wonderworld of Airbrush'.

Het rijden op een oldtimer motor, brommer en scooter is hot. Voor de één is het een kick om een 'half gesloopt barrel' weer aan de praat te krijgen, voor de ander is het het gevoel van vrijheid en de nostalgische herinnering die het bezit van een oldtimer tweewieler zo aantrekkelijk maakt. De Oldtimerbeurs, op zaterdag 12 en zondag 13 januari in Autotron Rosmalen, is voor beide categorieën meer dan een bezoek waard. De fervente sleutelaar heeft een ruime keus aan onderdelen zoals magneet ontstekingen, hielbanden, spatborden, alu racevelgen, etc. Natuurlijk staan er ook volop volledig gerestaureerde motoren, brommers en scooters, zoals Vespa, Kreidler, Solex, Ariel, Triumph, Indian, Harley Davidson, Ducati, etc. strak in het gelid op een nieuwe eigenaar te wachten.

Grootste airbrush-evenement
Tijdens de Oldtimerbeurs zullen diverse motor- en brommerclubs in de Spykerhal van Autotron Rosmalen neerstrijken met de meest in het oog springende, oudste en uniekste modellen. Daarnaast zullen tientallen nationale en internationale airbrush-kunstenaars demonstraties verzorgen. De 'Wonderworld of Airbrush', een jaarlijkse internationale manifestatie, is het grootste airbrush-evenement van Europa. Daarbij zijn het niet alleen tweewielers in alle soorten en maten die van een unieke afbeelding worden voorzien, maar ook car-art, portrait-art en body-paint maken onderdeel uit van deze show.

De Internationale Oldtimerbeurs voor Motoren en Bromfietsen is zaterdag 12 en zondag 13 januari 2008 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ¤ 9. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 afrit 50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Voor meer informatie tel. 073-5233301of kijk op www.oldtimerbeurs.net