Ingezonden persbericht



Vakantiebeurs 12 januari 14:00 uur

Malediven zoeken aanstaande bruidsparen voor droomwedstrijd op de vakantiebeurs

Amsterdam, december 2007 - Trouwen onder de open hemel, op een hagelwit strand aan een eindeloze azuurblauwe zee, iets romantischer is nauwelijks te bedenken. De Malediven gelden dan ook als de meest romantische plek ter wereld om te trouwen. Om die status te onderstrepen, organiseren de Malediven op de komende Vakantiebeurs een spetterende wedstrijd - voor aanstaande bruidsparen! De hoofdprijs: een prachtige bruidsjapon van Angela's bruidsmode.

Spectaculair: een wedstrijd voor aanstaande bruidsparen, met prachtige prijzen voor een geweldige start van hun huwelijk. Op de Vakantiebeurs in Utrecht leggen de Malediven aanstaande bruidsparen op 12 januari 2008 in de watten.

PRIJZEN OM VOOR TE TROUWEN
Op zaterdag 12 januari om 14:00 uur gaan er flinke prijzen uit, exclusief voor verliefde stellen met trouwplannen. Zo krijgt een prachtige bruidsjapon van Angela's Bruidsmode in Amsterdam op de Vakantiebeurs een nieuwe eigenaar. Er zijn gratis kaarten voor de Love & Marriage beurs. verrassingspakketten van het magazine Bruid en Bruidegom en zontegoed bonnen van Sunday's (een keten van ruim 61 professionele zonnestudio's).

MALEDIVEN: GEEN STRESS
De Malediven, een exotisch paradijs met hagelwitte stranden en wuivende palmbomen, liggen op ongeveer 1000 kilometer ten Westen van Sri Lanka, in de Indische Oceaan. De bijna 1200 eilandjes van de Malediven garanderen een droomvakantie voor liefhebbers van rust, scubaduikers én aanstaande bruidsparen. Wie uitgerust terug wil komen van een geweldige vakantie vormen de Malediven een ideale vakantiebestemming. Hier heersen stress noch drukte. De gasten, die in ultieme gastvrijheid worden ontvangen en verwend, kunnen heerlijk genieten van talloze watersportactiviteiten of gewoon alleen maar gaan luieren aan de meest fantastische stranden. Duikers komen aan hun trekken: Afgelopen maart nog werd op de Malediven het wereldrecord scubaduiken met zoveel mogelijk duikers tegelijkertijd op één locatie gevestigd.

Zie voor meer informatie over de Malediven www.visitmaldives.com of mail Malediven@usp.nl