TROS

Hilversum, 09-01-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 12 januari

Radio 2 - 16.00 uur

KASPER VAN KOOTEN TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 12 januari presenteert Bert Haandrikman,
in afwezigheid van Daniël Dekker, TROS MUZIEKCAFÉ en hij ontvangt de volgende gasten:

Kasper van Kooten is niet alleen Thomas
in de serie 'de Co-Assistent' en drummer op de succesvolle cd van Candy Dulfer, maar hij heeft ook een nieuwe cd. Op het album staan cabareteske luisterliedjes, aangevuld met invloeden uit de Nederhop. Zijn nieuwe concerttour start 1 februari, maar zaterdag geeft hij vast een optreden bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Josee Koning zingt Braziliaanse muziek en is zeer bekend in het grootste land van Zuid-Amerika: Brazilië. Haar nieuwste cd 'Bem Brasileiro' is daar een grote hit. Josee zingt in TROS MUZIEKCAFÉ een aantal Braziliaanse ballads en uptempo nummers.

Along came Stan vormt in zijn eentje een 'vijfkoppige' band met zang, drums, gitaar, piano en bas. Zanger Stan zocht een band, maar besloot alle instrumenten zelf te bespelen. Zijn jazz/soul liedjes zijn te horen op zijn nieuwe cd 'Along Came Stan' waarvan hij zaterdag een paar nummers zingt.

William Wixley is een nieuwe rockband die via het
internet, zonder een platenmaatschappij, toch een grote fanclub weet op te bouwen. Hun muziek klinkt als een alternatieve kruising tussen Daniel Bedingfield en Jack Johnson. Op het debuutalbum 'The Bliss' staat reggae, pop en soulmuziek.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl