RTL Group

Claire nieuwe bewoner in 'De Gouden Kooi' bij RTL 5

De kapitale villa in het deftige Gooi krijgt er een nieuwe bewoner bij. Zaterdag 12 januari is bij RTL 5 te zien hoe de 24-jarige Claire op gepaste wijze haar intrede doet in De Gouden Kooi. De energieke blonde vamp vervangt oud-miljonair Dennis die vanwege het overtreden van de huisregels de villa per direct moest verlaten.

Claire: Ik ben ervan overtuigd dat ik een goede kans maak op de hoofdprijs. Ik zie mijn late binnenkomst dan ook niet als een obstakel, maar meer als een voordeel.

De huidige vrouwelijke bewoners Lieke en Amanda krijgen er een nieuwe vriendin bij, maar of het ook echt klikt tussen de dames en de naar eigen zeggen jaloers aangelegde Claire is nog maar de vraag. Huub is weer vrijgezel en Jaap heeft carte blanche gekregen van zijn vriendin Cora. Voor hen is de komst van de verleidelijke Claire, die niet van lange relaties houdt, dan ook een welkome verrassing.

Uitzending: elke maandag tot en met zaterdag, tussen 19.30 en 20.00 uur bij RTL 5.

Website: De Gouden Kooi

---

Noot aan de redactie: een foto van Claire is op te vragen via de afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-6718553.Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl