Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

RUPSVOERTUIG UIT 'OORLOGSWINTER'-FILM NU AL TE ZIEN IN AUTOTRON ROSMALEN

Ronkende motoren en snorrende brommers op 12 en 13 januari in Rosmalen

Rosmalen, donderdag 10 januari 2008 - Liefhebbers van oldtimermotoren en -brommers kunnen komend weekend hun hart ophalen op de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. Eén van de pronkstukken op de beurs is een rupsvoertuig dat volgende maand een rol gaat spelen in de verfilming van 'Oorlogswinter', een boek van Jan Terlouw.

Het rupsvoertuig waarop Duitse soldaten zich in de Tweede Wereldoorlog naar Rusland verplaatsten, is dit weekend te zien op de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. Na deze beurs wordt het kettenkrad-voertuig gebruikt in de verfilming van het populaire jeugdboek 'Oorlogswinter' van Jan Terlouw. De opnamen hiervan starten volgende maand. Tijdens de Internationale Oldtimerbeurs zullen daarnaast talrijke motor- en brommerclubs in Autotron Rosmalen neerstrijken met de meest in het oog springende, oudste en uniekste modellen. Ook zullen tientallen nationale en internationale airbrush-kunstenaars demonstraties verzorgen.

Airbrush

De 'Wonderworld of Airbrush', een jaarlijkse internationale manifestatie, is het grootste airbrush-evenement van Europa. Daarbij zijn het niet alleen tweewielers in alle soorten en maten die van een unieke afbeelding worden voorzien, maar ook car-art, portrait-art en body-paint maken onderdeel uit van deze show.

Openingstijden

De Internationale Oldtimerbeurs is zaterdag 12 en zondag 13 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ¤ 9,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 afrit 50 's-Hertogenbosch - Nijmegen.



Ingezonden persbericht