Ingezonden persbericht


Persbericht

DON DIABLO IN PODIUM

Hardenberg-, Zaterdag aanstaande (12-01) presenteert Podium Hardenberg de splinternieuwe party 'DanceNight!' Eens per maand in onze Podiumzaal is er voortaan een lange nacht vol heetste muziek van de beste jocks. Een commerciële mix van house, club,dance, urban, elektro kun je verwachten! Altijd herkenbaar, altijd een feestje!

Goede resident-dj's, prachtige decors, flitsende visuals van vj's. En iedere maand rond de klok van 01.00 uur een fantastische top-dj die z'n skills laat zien en horen! Op deze eerste editie is dit niemand minder dan werelddeejay 'DON DIABLO' die op alle grote feesten ter wereld draaide. Als 'Best geklede Nederlander' en één van Neerlands top-dj's dus een lust voor oog en oor. Een onnavolgbare en unieke mixer!

Als opener deze avond DJ Teknix, een meester in house / urban / latin mixen. Na Don Diablo DJ MORINHO, ook lid van het Del Piero dj-team, dat regelmatig op onze urban-nights draait maar vannacht is er meer dance & club. Een wereldmixer die een feestje kan bouwen! Zaterdag: DanceNight @ Podium. Zaal open 22.00, entree E 5,-, tot 23.00 uur gratis entree. Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht