Spetterend creatief spektakel aan het begin van het nieuwe jaar


Creatief Centrum Nederland in De Rijp begint het nieuwe jaar Groots

DE RIJP, 20080106 -- Op zaterdag 12 januari 2008 vindt de Nieuwjaar's Kreafestatie 2008 plaats op één locatie, in De Rijp. Dit jaar gaat er op creatief gebied veel veranderen in Nederland en Creatief Centrum Nederland (CCN) is een van de weinige bedrijven die hiermee op een professionele manier weten om te gaan. Zo zullen er dit jaar veel en veel meer nieuwe producten, technieken en toepassingen maandelijks uitkomen. Hierdoor worden Kreafestaties een stuk belangrijker voor de consument om zich goed te kunnen oriënteren op een weloverwogen keus bij de aanschaf van nieuwe creatieve materialen.

Creatief Centrum Nederland opent het nieuwe jaar met vijf demonstraties op het gebied van kaarten maken en drie workshops op Scrapgebied in één weekend. Op kaarten-maak-gebied maakt men kennis met de de Birdhouse stencils, Border Embossing Stencils en Flower Embossing Stencils uit de stal van Marianne Perlot. Uit het buitenland zijn de Border Beauty Stencils gehaald en de Border Flower Stencils. De Scrappers kunnen dit weekend kennis maken met de nieuwste lijn van Basicgrey, Two Scoobs.
Op zaterdag 12 januari 2008 is een ieder dan ook welkom bij Creatief Centrum Nederland aan De Volger 25 in De Rijp.

Het volgende weekend, 19 januari 2008, vindt alweer de eerste editie van dit jaar plaats van de Nationale Home Decorating Dag gepresenteerd door het eigen Rico Home-Decorating-Team NL van CCN. Het zal deze dag bol staan van de verassingen. De materialen van de specialist op Home Decoratie-gebied, Rico Design, zullen dan op een ongebruikelijke manier toegepast gaan worden. Dit zal ongetwijfeld gaan zorgen voor verrassende en inspirerende ideeën. Wie van zijn huis een waar paradijsje wil maken, mag een bezoek aan dit unieke evenement zeker niet missen.

Uiteraard zijn de Nieuwjaars Kreafestatatie 2008 en de Nationale Home-Decoration Dag ook de gelegenheden om kennis te nemen van het volledige programma aan cursussen en workshops. Wie langs komt kan tegelijk de Info-brochure inclusief inschrijformulier(en) meenemen.

De Nieuwjaars Kreafestatie 2008 en de Nationale Home Decorating Dag vinden beiden plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.
Meer informatie is te vinden op www.ccnevents.org of tel. 0299 679717