Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Rabo Makelaardij Zuid Indoor Marathon DZM op 12 en 13 januari 2008

26/10/2007

Wanroij, 26 oktober 2007
Op 12 en 13 januari organiseren de Udense Menvereniging en MV Parcival de vijfde Indoor Marathon in het voormalige KNHS -centrum in Wanroij.

Het allround in Mill gevestigde makelaarskantoor Rabo Makelaardij Zuid met kantoren in Boxmeer, Grave en Cuijk treedt opnieuw op als hoofdsponsor.
De organisatie is in handen is van MV Parcival uit Heesch en de Udense Menvereniging en streeft ernaar de wedstrijd op een hoger niveau te tillen. Een van haar doelen is met steun van deze sponsor de komende jaren de rubriek vierspan paarden van nationale rijders uit te breiden.
Ook de jeugdrubriek maakt wederom deel uit van het programma.. De wedstrijd is tevens het indoorkampioenschap van DZM en wordt verreden over twee dagen met zoals gebruikelijk op zondag de finale rubrieken voor alle klassen. Wel zullen van de grote rubrieken de beide manches in groepen verreden worden om de wachttijd voor de rijders te verkorten. De organisatie is ook aan het onderzoeken of de zaterdagavond ingevuld kan worden om het voor het publiek nog aantrekkelijker te maken.