Politie Zeeland


---


W-0074-2008. Twee jongens aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft zaterdag 0m 04.45 uur twee jongens aangehouden in de Schuiffelstraat in Middelburg.
De twee 15-jarige jongens, afkomstig uit Middelburg, hadden stiften en een spuitbus bij zich. Na onderzoek door de politie bleek dat de jongens in de afgelopen vier maanden op 82 plaatsen in Middelburg zogenaamde "tags" hebben aangebracht. De "tags" bevinden zich op gebouwen, containers, muren, borden, tunneltjes en electriciteitskasten. De stiften en spuitbus zijn in beslag genomen. De twee zijn ingesloten in Torentijd.

Z-0075-2008. Eenzijdig ongeval in Sluis
Vrijdag om 19.34 uur is in de Eikenstraat in Sluis een automobilist van de weg geraakt en in een haaks op de weg gelegen afwatering tot stilstand gekomen.
De 54-jarige bestuurder uit de gemeente Sluis liep diverse kneuzingen en glaswonden op. Zijn auto is aan de voorzijde zwaar beschadigd.

Z-0076-2008. Controle in Terneuzen
Politie Zeeland heeft vrijdag van 15.00 uur tot 23.00 uur een controle gehouden in Terneuzen.
Elf maal werd bij personen een hoeveelheid hennep aangetroffen van minder dan 5 gram. In alle gevallen werd hier afstand van gedaan. Eenmaal werd de maximumsnelheid overschreden, eenmaal kon men geen ID-bewijs tonen en drie maal kreeg men een boete voor wildplassen.

W-0077-2008. Diefstal uit bedrijf in Middelburg
Tussen vrijdag 21.30 uur en zaterdag 08.15 uur is bij een bedrijf aan de Hertzweg ingebroken.
De nog onbekend gebleven dader(s) hebben een hek en enkele ruiten vernield. Er is een kluis weggenomen met daarin documenten en een fotocamera. Er is ook computerapparatuur gestolen. De waarde van het gestolen goed is nog niet bekend.

Z-0078-2008. Man mishandeld in Terneuzen
Afgelopen vrijdag, tussen 21.45 uur en 22.00 uur is in de Alvarezlaan in Terneuzen een man mishandeld.
De 42-jarige man uit Terneuzen liep vanuit het winkelcentrum de Alvarezlaan op toen een groep van ongeveer 4 jongens hem omringden en hem begonnen te duwen. De man duwde terug waarna hij een vuistslag tegen zijn hoofd kreeg. De man viel op de grond en kreeg toen trappen van de jongens waarna ze vertrokken. De aanleiding voor deze mishandeling is niet bekend.