RTL Group

Feestelijke 300ste 'Life & Cooking': Connie, persiflages en veel taart

Het was het jaar 2000 toen Nederland een nieuwe afsluiting kreeg van de zondagmiddag: Life & Cooking was geboren. Een grote sprong in de tijd verder en het is zondag 13 januari 2008, de dag waarop de driehonderdste aflevering van het populaire RTL 4-programma op het scherm komt. Carlo Boszhard, Irene Moors en tv-kok Robert Verweij ontvangen in deze heuglijke episode onder anderen Connie Breukhoven, vriendin van de show en dé glamourdiva van Nederland.

Ook wordt er teruggeblikt op alle persiflages van Carlo & Irene door de jaren heen: Willem-Alexander en Màxima in Hou Van Holland, Showtime met Nada Noppes en Victor Vuur, De Veerbootjes, Mari en Marianne en tenslotte het huidige De Wereld Slaat Door. De originelen zijn overigens ook allemaal uitgenodigd. Daarnaast is het Nederlandse volk opgeroepen om zelf thuis taarten te bakken en deze mee te nemen naar de tv-studio in Hilversum. Dat belooft dus een nostalgisch doch uitbundig feestje te worden, zondag aanstaande.

Uitzending: RTL 4, zondag 13 januari, tussen 16.45 uur en 19.00 uur.

Website: www.lifeandcooking.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.