Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Noteringen kanshebbers Awards

Geen Golden Globe-gala, maar wedden op sterren kan altijd!

Londen, 11 januari 2008 - Daniel Day-Lewis maakt de grootste kans op de Golden Globe Award voor beste acteur. Een gokje op hem levert 1,75 maal de inzet op. Maar hij zal de prijs niet in ontvangst nemen. Hollywood-sterren verklaren zich solidair met een schrijversstaking in de Verenigde Staten en daarmee schitteren ze door afwezigheid. Dus op 13 januari geen gala waar de winnaars van de Golden Globe Awards bekend worden gemaakt, maar 'slechts' een persconferentie."Maar wedden op de Award-kanshebbers, kan natuurlijk altijd op onze website", zegt David Vermeulen, Marketing Manager Nederland bij Unibet.

Day-Lewis speelt in de film There will be blood. Hij laat volgens de noteringen grootheden als Denzel Washington (5.00 maal de inzet) en George Clooney (6.00 maal de inzet) ver achter zich. In de categorie beste actrice maakt Julie Christie de meeste kans op een Award voor haar rol in Away From Her (1.50 maal de inzet). Jodie Foster is runner up voor haar bijdrage aan The Brave One. De Golden Globe Award voor beste film is weggelegd voor No Country For Old Men (1.50 maal de inzet). Gevolgd door There Will Be Blood (4.50) en American Gangster (5.00).

Golden Globes leven als nooit tevoren
Volgens Vermeulen staan de Golden Globe Awards over het algemeen in de schaduw van de Oscars. "Juist door de schrijversstaking leven de Golden Globes als nooit tevoren. Er is meer aandacht voor in de media. Dat maakt het natuurlijk wel zo aantrekkelijk om er ook nog eens een gokje aan te wagen."
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht