Politie Flevoland

Man ernstig gewond bij frontale aanrijding

Almere, 13-01-2008 o Een 20-jarige man uit Enkhuizen is zondagochtend ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de N305 Waterlandseweg in Almere Het slachtoffer is met meerdere botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bij de botsing betrokken persoon, een vrouw uit Almere, is niet gewond geraakt. De Waterlandse weg is in beide richtingen afgesloten voor verkeer ter hoogte van de afslag Overgooi.

Rond 08.40 uur kwamen twee personenautos door nog onbekende oorzaak frontaal met elkaar in botsing op de Waterlandseweg ter hoogte van de zijweg naar de woonwijk Overgooi in Almere.

De 20-jarige man kwam uit de richting van de A27, een vrouw reed op dat moment uit de richting van Almere. Door de klap kwamen beiden voertuigen in de berm terecht.

Een medeweggebruiker die het ongeluk heeft zien gebeuren verleende eerste hulp aan de bestuurder die op dat moment nog bij kennis was.

De man was bekneld geraakt in het voertuig en moest door de brandweer uit de auto worden geknipt. Vervolgens is de man met verschillende botbreuken afgevoerd naar het ziekenhuis.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.