Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Bereikbaarheid politie tijdens stakingsdag 15 januari     |
Politie nodig? Bel eerst 0900-8844

In het kader van de vakbondsacties tegen het CAO-beleid van minister Ter Horst worden op dinsdag 15 januari in het regiokorps Noord- en Oost-Gelderland acties gehouden als onderdeel van de estafettestaking van de politieregio's.

Dat betekent dat die dag bijvoorbeeld de openstelling van de politiebureau's door deelname van agenten aan die acties niet gegarandeerd is. Het advies aan burgers is daarom als volgt: wilt u contact met de politie, bel dan eerst het algemene politienummer 0900-8844. U komt dan in contact met het Politieservicecentrum van de politie dat uw vraag of melding aanneemt en u kan informeren over het vervolg.

Uiteraard is het toezicht op de openbare orde gewaarborgd. Als altijd zal de politie bij ernstige incidenten binnen 15 minuten ter plaatse zijn. Incidenten kunnen dan ook op elk moment van de dag gemeld worden via het algemene nummer 0900-8844 (wel politie, geen spoed) of via 1-1-2 (als elke seconde telt).

Overigens is het doen van aangifte ook mogelijk via het internet (www.politie.nl) of door het maken van een afspraak via hetzelfde nummer 0900-8844.

Einde bericht


---


---


---

---- --